Naar artikel

Je motorrijbewijs in Hilversum behalen

Motorrijlessen bij ANWB Hilversum

Ook voor motorrijlessen ben je bij ANWB rijschool in Hilversum aan het juiste adres. Bij onze ANWB Rijschool Hilversum ben je verzekerd van lessen van uitstekende kwaliteit, een hoog slagingspercentage en een scherp lestarief. Onze instructeurs begeleiden je van A tot Z met het behalen van je motorrijbewijs A in Hilversum.

Kickstartles van 120 minuten voor slechts €89,-.

Ervaren hoe het is om motor te rijden? Voor slechts €89 rijd je tijdens onze Kickstartles 120 minuten motor onder begeleiding van een ervaren rijcoach. Na je les krijg je een lesadvies op basis van je skills en weet je of motorrijden iets voor jou is.

Theorie motorrijbewijs halen in Hilversum

Ben je nog niet in het bezit van een rijbewijs B? Dan is het noodzakelijk om een speciaal theorie certificaat A te behalen, voordat je kan starten met je eerste motorrijles. Wanneer je al wel een autorijbewijs bezit kan je deze extra theorie behalen tijdens de praktijkopleiding.

Voor welk motorrijbewijs ga jij?

Er zijn drie soorten motorrijbewijzen die je bij de motorrijschool in Hilversum kunt halen. Aan ieder motorrijbewijs zijn andere leeftijdseisen en voorwaarden verbonden. Hieronder de toelichting hiervan.

Motorrijbewijs: twee examens 

Voor het behalen van je motorrijbewijs moet je twee examens succesvol voltooien: praktijkexamen voertuigbeheersing (AVB) op een afgesloten terrein (20 minuten) en praktijkexamen voertuigdeelneming (AVD) op de weg (55 minuten). Bij elkaar duren deze examens voor je motorrijbewijs ongeveer 75 minuten. Onze rijcoaches zorgen natuurlijk dat je helemaal voorbereid bent op deze praktijkexamens.

Hoeveel kost het?

Tijdens de kickstartles kunnen onze ervaren rijcoaches een inschatting maken van je huidige niveau. Je weet dan direct hoeveel lessen er nodig zijn voordat je een examen kunt afleggen. Dit is mede afhankelijk van de wachttijd bij het CBR. Uiteraard kun je ook kiezen voor losse lessen. De losse motorrijbewijs kosten kun je hieronder vinden. 

Kickstartles 120 min€ 89,-
Losse lesprijs motor  € 64,-

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen AVB€ 216,24
Praktijkexamen AVD € 305,75
Theorie-examen€ 62,-

Het theorieboek en oefenboek voor rijbewijs A is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 2 uur.