Volg een proefles bij de ANWB Rijschool in Ede-Wageningen

Een proefles autorijden in Ede-Wageningen

Wil je graag je rijbewijs halen en kennis maken met de lesmethode van de ANWB? Kom dan voor een proefles naar onze rijschool. Zo kun je meteen onze rijschool proberen en kijken of onze manier van lessen bij je past. De proefles maakt onderdeel uit van de lesmethode en is een unieke manier om kennis te maken met onze manier van lesgeven. Samen met de rijcoach kijk je hoeveel lessen er nodig zijn en welke rijcoach het meest geschikt is om jou de juiste ondersteuning te bieden.

Een indicatie van het aantal benodigde lessen vind je terug in onderstaande tabel:

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Binnen 1,5 uur tijd weet je direct of er een match is tussen jou en onze rijschool! Bovendien weet je direct waar je aan toe bent dankzij het evaluatiegesprek. Volg daarom een proefles autorijden bij onze rijschool.

Ontvang een persoonlijk lesadvies

Profiteer direct van onze persoonlijke aanpak en start bij ons met het volgen van rijlessen. Dit kan al vanaf 16,5 jaar. Kies je er uiteindelijk voor om bij ons je lessen te gaan volgen, dan betalen wij de kosten van de proefles weer aan jou terug! 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan