Haal je C1 rijbewijs in Ede

Wil je deze zomer op pad met een camper die zwaarder is dan 3500kg? Behaal dan je camperrijbewijs bij de ANWB Rijopleiding. Met een bewezen opleidingsmethode en begeleiding door ervaren instructeurs behaal je bij ons in slechts twee dagen je c1 rijbewijs in Ede.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Welk rijbewijs heb ik nodig voor een camper?

In Nederland dien je in het bezit te zijn van een speciaal camperrijbewijs als je de weg op wilt met een camper die zwaarder is dan 3500 kg. Dit rijbewijs c1 bestaat uit een theorie- en praktijkdeel waarvoor je afzonderlijke examens aflegt. Met het ANWB camperpakket bereiden we je optimaal voor op deze examens. Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Zelfstudiepakket met 3 boeken en 21 uur internettraining
  • Verkeer & Techniek (RV-1)
  • Administratie (R2C)
  • 2 CCV theorie-examens (RV1-light en R2C)
  • 8 praktijklessen
  • Praktijkexamen

Een complete camperopleiding voor € 1475,- inclusief theoriepakket, waarmee je zeker weet dat je goed voorbereid op het examen verschijnt.

Rijlessen en examens rijbewijs c1

ANWB Rijopleiding is dé grootste aanbieder van rijopleidingen in Nederland en garandeert een hoogstaande kwaliteit en begeleiding door ervaren instructeurs. Jouw persoonlijke instructeur begeleidt jou tijdens de praktijklessen en leert je alles wat je moet weten om zelfstandig de weg op te gaan. Hierbij krijg je een persoonlijk lesadvies en bereiden we je volgens onze bewezen opleidingsmethode voor op het CBR-examen. Zo behaal jij in slechts twee dagen je c1 rijbewijs in Ede en ligt de wereld aan je voeten.

Klaar voor deze nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor een proefles en behaal jouw camperrijbewijs bij een ANWB rijschool bij jou in de buurt.

Aanmelden voor camper rijopleiding