Haal je aanhangerrijbewijs in Ede-Wageningen

Met succes je aanhanger rijbewijs halen

Op pad gaan met een aanhanger is niet voor iedereen even makkelijk. Als de aanhanger zwaarder weegt dan 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) en de auto én de aanhanger wegen samen meer dan 3500 kilo, dan ben je verplicht om een aanhangwagen rijbewijs (BE) op zak te hebben. Dit aanhanger rijbewijs haal je voordelig en snel bij de ANWB.

Je E achter B rijbewijs halen is al in één dag mogelijk bij de ANWB. Houd rekening met een eventuele wachttijd bij het plannen van de lessen en het examen voor het behalen van het BE rijbewijs. Goed om te weten als je het rijbewijs snel op zak wilt hebben.

De kosten voor het halen van het BE rijbewijs

Een aanhanger rijbewijs is voordelig bij de ANWB. Je kunt kiezen voor een eendaagse opleiding of een lespakket op maat laten samenstellen, afhankelijk van je ervaring. Als je ervaring hebt met aanhanger rijden, dan is in de meeste gevallen een eendaagse opleiding voldoende.

De kosten voor het BE rijbewijs halen kun je in onderstaand overzicht terug vinden. Voordelig en bovendien gemakkelijk te realiseren! Kies daarom voor de ANWB voor het rijbewijs E achter B halen. 

  • Kosten proefles/intest: € 66,-
  • Kosten eendaagse opleiding inclusief praktijkexamen: € 475,00

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan