Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Ede-Wageningen

Waarschijnlijk heb je er al heel lang naar uitgekeken: de eerste auto rijles. Eindelijk mag je van start gaan! Het is wel zo prettig als dat op een manier kan die bij jou past. Onze ervaren rijcoaches helpen je op weg en zorgen dat je zorgeloos je rijbewijs haalt.

Ontdek de ANWB lesmethode met een proefles

Om jou enigszins kennis te laten maken met onze lesmethode, is het mogelijk een proefles te volgen. In 1,5 uur weet je hoeveel lessen je nodig hebt en wat je dat gaat kosten. Daardoor weet je direct waar je aan toe bent!

Een succesvol leertraject

Bij de ANWB leg je een succesvol leertraject af voordat je rijexamen kunt gaan doen. Naast je theorielessen ga je tijdens de autorijles met de rijcoach op pad met de auto. Tijdens iedere les worden doelen opgesteld die je helpen alle verkeerssituaties onder de knie te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het rijden in het drukke centrum van Ede. Uiteraard krijg je na elke les wat huiswerk mee.

Een rijles in de praktijk

Met rijlessen van 2 uur kun je sneller je rijbewijs halen dan met het volgen van lessen van 1 uur, maar jij mag helemaal zelf bepalen hoelang je achter elkaar wilt rijlessen. Natuurlijk ga je tijdens de rijlessen in Ede-Wageningen moeilijke verkeersknooppunten niet uit de weg. Een betere voorbereiding voor je praktijkexamen is er niet! 

DRI-VR:

Wil jij een full-experience rijopleiding? Voeg dan DRI-VR toe aan jouw lespakket. Oefen met deze virtual reality bril vanuit je luie stoel verkeerssituaties en gebruik die ervaringen tijdens je rijlessen. Voor €99,- krijg je een bril thuisgestuurd die je 3 weken onbeperkt mag gebruiken. Er staat voor ongeveer 4 uur aan digitale lesstof op waar je direct mee aan de slag kan! Wil jij deze unieke leermethode zelf ervaren? Vraag ernaar op de vestiging en level up jouw rijopleiding.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Welke ervaringen hebben andere cursisten opgedaan bij onze rijschool?

Niels Aarnoudse, leerling bij ANWB Rijscholen:

"De ANWB is zoals een rijschool hoort te zijn. Prestatie gericht, aardig, positief, duidelijk en behulpzaam. Ik had een erg fijne relaxte instructeur en de lessen zaten erg goed in elkaar. Ik ben erg blij dat ik m'n rijlessen bij de ANWB heb gedaan."

Tom Chermin

"Een betrouwbare rijschool waar veel duidelijkheid wordt gegeven."