Krijg hulp bij je theorie in Deventer

Aan de slag met je theorie-examen

Het theoriegedeelte is niet voor iedereen het ideale onderdeel van de rijopleiding. Toch is het een noodzakelijk onderdeel, anders slaag je niet voor je rijopleiding. Je theorie examen voor de auto oefenen kan uitstekend bij de ANWB Rijschool in Deventer. Met ons Trefzeker Theorie pakket bieden wij jou een scala aan producten die je helpen om te slagen voor het rijbewijs.

Het Trefzeker Theorie pakket bestaat uit verschillende onderdelen:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Je kunt je auto theorie examen in Deventer oefenen met onze online examentraining. Je wordt hierbij geholpen door ingesproken teksten en 3D-animaties. Zo kun je bijvoorbeeld verkeersborden oefenen of je verdiepen in allerlei complexe verkeersregels. Uiteraard is de online training volledig up-to-date, zodat je geen enkel belangrijk onderdeel mist. Verder kun je in de training ook gebruikmaken van diverse oefenexamens. De foutenanalyse vertelt je direct wat er beter kan. Naast deze online training is er ook een hardcopy boek, wat sommige mensen toch de fijnste manier vinden om te leren.

Welke keuzemogelijkheden zijn er nog meer?

We bieden je echter nog veel meer steun om je auto theorie te oefenen. Zo kun je bijvoorbeeld een los boek bestellen of dit aanschaffen in combinatie met een online training. Uiteraard zijn de producten afgestemd op jouw niveau.

Op klassikale wijze oefenen in Deventer

Naast dat wij het Trefzeker Theorie pakket aanbieden kan je het auto theorie examen ook klassikaal oefenen. Het is een goed evaluatiemoment voor je theorie-examen. Wij bieden een theoriezaterdag aan van 9:00-16:00 incl. lunch, een maandagavond van 18:00-21:00 en theorie examen voor €125,- Neem contact op met onze vestiging in Deventer voor specifieke trainingsdata en hoe jij je hiervoor kunt aanmelden en zo nog meer hulp krijgt bij het theorie examen B.

Succes met je komende theorie examen!