Haal je aanhangerrijbewijs in Deventer

Je BE rijbewijs halen al in één dag mogelijk

Heb je altijd al je aanhanger rijbewijs willen halen? Onze rijschool in Deventer biedt jou deze optie! Aan de hand van een proefles kunnen wij je een advies geven over het pakket dat bij jou past.

10% korting voor ANWB-leden

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze aanhanger rijopleiding. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal snel en gemakkelijk je BE rijbewijs. 

Aanmelden aanhanger rijbewijs 

 

Wanneer is een BE rijbewijs nodig?

Een aanhanger rijbewijs is verplicht als je rijdt met een aanhanger die meer weegt dan 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen), waarbij de auto en aanhanger samen 3.500 kilo of meer wegen. Dit BE rijbewijs kun je bij de ANWB Rijschool in Deventer in één dag halen.

Voor het BE rijbewijs is een apart theoriecertificaat niet noodzakelijk. Je moet natuurlijk wel in het bezit zijn van rijbewijs B.

De kosten van je BE rijbewijs halen

Wij adviseren altijd om te starten met een proefles, zeker als je nog helemaal geen ervaring hebt met het rijden met een aanhanger. Op basis hiervan kunnen wij een indicatie geven van het aantal lessen dat je nodig hebt en of de eendaagse opleiding wellicht een optie is. Hieronder vind je een kostenoverzicht:

 
Proefles/intest € 72,-
Losse les € 48,-
Eendaagse opleiding incl. praktijkexamen € 452,-
Praktijkexamen € 295,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan