Volg een proefles in Deventer

Krijg een advies op maat

Wil je ontdekken of manier van lesgeven van de ANWB rijscholen bij je past? Wij bieden je de mogelijkheid om hier achter te komen. Door je aan te melden voor een proefles autorijden bij onze rijschool ontdek je wie we zijn en hoe we te werk gaan. Bovendien krijg je van ons altijd een lesadvies op maat. 

Wil je alvast een indicatie krijgen van de hoeveelheid lessen die er nodig zijn? Bekijk dan onderstaande tabel.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

In een les van 1,5 uur maak je kennis met onze rijcoach en na 1 uur rijden krijg je een lesadvies van onze rijschool dat helemaal bij jou past. We kijken wat jij nodig hebt om je rijbewijs met succes te halen. We gaan met de auto op pad om de omgeving van Deventer en jouw rijstijl te leren kennen. Wil je ook onze rijschool proberen? Meld je dan direct aan voor een proefles autorijden in Deventer.

Een persoonlijk lesadvies

Je krijgt na de proefles een persoonlijk lesadvies voor je toekomstige rijlessen voor het behalen van je rijbewijs. Als je 16,5 jaar of ouder bent kunnen we direct je rijlessen gaan plannen. En blijf je bij de ANWB Rijschool je rijlessen volgen, dan krijg je de kosten voor je proefles (€35,-) weer terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan