Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volg een proefles in Deventer

Krijg een advies op maat

Wil je ontdekken of manier van lesgeven van de ANWB rijscholen bij je past? Wij bieden je de mogelijkheid om hier achter te komen. Door je aan te melden voor een proefles autorijden bij onze rijschool ontdek je wie we zijn en hoe we te werk gaan. Bovendien krijg je van ons altijd een lesadvies op maat. 

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie.

In een les van 1,5 uur maak je kennis met onze rijcoach en na 1 uur rijden krijg je een lesadvies van onze rijschool dat helemaal bij jou past. We kijken wat jij nodig hebt om je rijbewijs met succes te halen. We gaan met de auto op pad om de omgeving van Deventer en jouw rijstijl te leren kennen. Wil je ook onze rijschool proberen? Meld je dan direct aan voor een proefles autorijden in Deventer.

Een persoonlijk lesadvies

Je krijgt na de proefles een persoonlijk lesadvies voor je toekomstige rijlessen voor het behalen van je rijbewijs. Als je 16,5 jaar of ouder bent kunnen we direct je rijlessen gaan plannen. En blijf je bij de ANWB Rijschool je rijlessen volgen, dan krijg je de kosten voor je proefles (€35,-) weer terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!