Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Deventer

Neem rijles op een manier die bij jou past

Wil je rijlessen volgen die afgestemd zijn op jouw persoonlijkheid? Volg dan rijlessen in Deventer bij de ANWB Rijschool. Onze praktische lesmethode staat je op alle fronten bij.

Maak kennis met onze rijschool en volg een proefles

Voordat je start met je eerste autorijles, volg je altijd een proefles. Deze duurt 1,5 uur, inclusief een uur autorijden, een kennismaking en evaluatie. Tijdens de les ga je voor het eerst met de rijcoach op pad en probeer je te ontdekken of er een match is. Je ontvangt een lesadvies op maat en jou wordt direct duidelijk hoeveel je kwijt bent voor het behalen van je rijbewijs.

Een praktische lesmethode

Het einddoel van deze cursus is natuurlijk dat je uiteindelijk je rijbewijs haalt. Wij werken met een praktische leermethode en begeleiden jou goed tijdens het rijden. Er worden handige doelen gesteld en je krijgt wat huiswerk mee, zodat je stapje voor stapje dichter bij het af te leggen rijexamen komt.

Hoe ziet een les eruit?

Je beslist zelf of je kiest voor een auto rijles van 60 of 120 minuten. Een les van 120 minuten is aan te raden als je sneller klaar wilt zijn. Tijdens de lessen ga je in de les auto op pad en bezoek je lastige verkeersknooppunten zoals De Knoop in Deventer en Klaverblad bij de A1-A50 te Apeldoorn. Een betere voorbereiding voor je rijexamen kun je je niet wensen!

DRI-VR:

Wil jij een full-experience rijopleiding? Voeg dan DRI-VR toe aan jouw lespakket. Oefen met deze virtual reality bril vanuit je luie stoel verkeerssituaties en gebruik die ervaringen tijdens je rijlessen. Voor €99,- krijg je een bril thuisgestuurd die je 3 weken onbeperkt mag gebruiken. Er staat voor ongeveer 4 uur aan digitale lesstof op waar je direct mee aan de slag kan! Wil jij deze unieke leermethode zelf ervaren? Vraag ernaar op de vestiging en level up jouw rijopleiding.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan 

 

Hoe zien andere cursisten onze rijlessen? Lees hieronder hun ervaringen.

Mieke
"Leuke proefles gehad; de rij-instructeur straalde erg veel rust en geduld uit en gaf mij daardoor veel zelfvertrouwen. De uitleg en instructies werden tijdig gegeven en waren duidelijk."

Rob Marsman
"Ik heb de ANWB-rijopleiding als zeer prettig ervaren. Een goede en snelle communicatie met het kantoor wat betreft de planning en afspraken. De klassikale theorie-dag is een goed evaluatiemoment voor het theorie-examen. En ook de praktijk was super. Leuke rijinstructeur(s) met een prettige manier van lesgeven: rustig, duidelijk en een vleugje humor!"