Krijg hulp bij je theorie in Barendrecht

Oefenen voor je theorie examen in Barendrecht

Het behalen van de auto theorie is niet voor iedereen altijd even gemakkelijk. Toch is het een belangrijk onderdeel van je rijopleiding. Gelukkig is de ANWB er om jou te helpen. Daarmee wordt een stuk gemakkelijker om succesvol het theorie examen af te leggen. Dankzij ons Trefzeker Theorie pakket haal je snel en gemakkelijk het theorie examen voor je rijbewijs B.

Jij bepaalt zelf hoe je het prettigste leert. De Trefzeker Theorie producten bestaan uit:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Je theorie examen voor de auto oefenen is bijvoorbeeld mogelijk met onze online examentraining. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van interactieve verkeerssituaties met 3D-animaties en ingesproken tekst. Verkeersborden oefenen wordt zo een stuk gemakkelijker. Verder kun je gebruik maken van 10 oefenexamens om te oefenen. Je krijgt altijd feedback dankzij de persoonlijke foutenanalyse. Zo wordt het oefenen voor het auto theorie examen een stuk eenvoudiger!

Andere keuzemogelijkheden voor je auto theorie

Je kunt bij ons ook de keuze maken voor een los boek of alleen toegang tot de online examentraining. Zo hebben wij voor het auto theorie examen voor iedereen een passend theorieproduct.

Klassikaal oefenen in Barendrecht

Ben je een persoon die het prettig vindt om juist klassikaal te oefenen voor je auto theorie? Ook dat is mogelijk. Neem contact op met onze vestiging als je hier graag gebruik van wilt maken. Het theorie examen B wordt daarmee een stuk eenvoudiger!

Uiteraard doet de ANWB in Barendrecht er alles aan om jou succesvol aan je rijbewijs te helpen!