Haal je C1 rijbewijs in Barendrecht

Je c1 rijbewijs behalen in de buurt van Barendrecht doe je bij de ANWB. Bij ons geniet je van een persoonlijk lesadvies, ervaren instructeurs en natuurlijk de vertrouwde ANWB kwaliteit.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Haal in 2 dagen het rijbewijs voor de camper

Met de camper reizen betekent flexibiliteit, gemak en comfort. Voor veel mensen staat de camper dan ook voor ultieme vrijheid en de perfecte manier om je vakantiebestemming te ontdekken. Voor het besturen van een camper van 3500 kg of meer dien je echter wel in het bezit te zijn van een speciaal camperrijbewijs. Bij ons behaal je dit rijbewijs c1 in slechts twee dagen en weet je zeker dat je goed voorbereid de weg op gaat.

Theorie en praktijk tijdens het c1 rijbewijs

Het c1 rijbewijs omvat zowel een theorie als praktijkdeel. Voor de theorie dien je de examens RV1-light en RC2 met succes af te leggen. Deze examens bestaan beide uit 40 meerkeuzevragen die ingaan op onderwerpen zoals verkeerswetgeving, gedragsregels en milieu. Na de theorie ga je onder begeleiding van een ervaren instructeur de weg op om alle vereiste vaardigheden onder de knie te krijgen. Met een gedegen en solide aanpak begeleiden wij je zo op weg naar het CBR-examen en kun je bij ons je rijbewijs c1 in Barendrecht al binnen twee dagen halen!

Wat zijn de kosten van het c1 rijbewijs?

Voor het behalen van je rijbewijs c1 bieden we een speciale camperopleiding. Dit pakket kost € 1475,- en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Zelfstudie theorie met studieboeken en online oefenmateriaal
  • CCV theorie-examen RV1-light (Verkeer & Techniek) en RC2 (Administratie)
  • Praktijklessen onder begeleiding van een ervaren instructeur
  • Praktijkexamen c1 rijbewijs

Vraag een proefles aan voor het camperrijbewijs

Zie jij jezelf al achter het stuur van een camper zitten? Meld je dan direct aan voor een proefles en haal je c1 rijbewijs in Barendrecht nog voor de zomer.

Aanmelden voor camper rijopleiding