Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je aanhanger rijbewijs Barendrecht

Kom langs bij onze ANWB Rijschool

Snel en gemakkelijk je aanhanger rijbewijs halen doe je bij de ANWB Rijschool in Barendrecht. Hierbij bepaal je zelf het lestempo en heb je tevens de optie om het BE rijbewijs tijdens een eendaagse opleiding te behalen.

Wat mag je rijden met een BE rijbewijs?

Dit E achter B aanhanger rijbewijs heb je nodig als je rijdt met een aanhangwagen die meer weegt dan 750 kg (leeggewicht + laadvermogen) en wanneer deze met de auto samen een gewicht heeft van 3500 kg of meer. Je BE rijbewijs halen kan bij ons al in één dag.

Een theoriecertificaat is voor het behalen van het aanhangwagen rijbewijs niet nodig. Uiteraard dien je wel je rijbewijs B te hebben behaald. Er is ook altijd een wachttijd bij het CBR. Houd daar bij het boeken van het examen rekening mee.

De kosten voor het E achter B rijbewijs

Als je rijlessen wilt volgen voor het E achter B rijbewijs, is het slim om een proefles te volgen. Voordat je start met je BE rijbewijs halen is het belangrijk om je huidige niveau vast te stellen en om te kijken of de eendaagse opleiding geschikt is voor jou. Er wordt anders een lespakket op maat voor je samengesteld. Om dit te achterhalen kun je de intest doen. Dit is aan te bevelen als je nog helemaal geen ervaring hebt met het rijden met een aanhanger. De prijzen voor het BE rijbewijs kun je hieronder terug vinden.

Proefles (60 min)€ 59,-
Losse les€ 85,-
Dagopleiding incl. praktijkexamen€ 820,45


Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen€ 337,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1 uur.