Volg een proefles in Barendrecht

Een proefles autorijden in Barendrecht

Een belangrijk onderdeel van onze ANWB lesmethode is het volgen van een proefles. Tijdens deze les maak je niet alleen kennis met de rijcoach en rijschool, maar worden ook je kennis en vaardigheden getest. De rijcoach bepaalt tijdens deze les hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben voor het behalen van je auto rijbewijs.

Met onze handige tabel krijg je alvast een indicatie van de benodigde hoeveelheid lessen.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Tijdens de proefles autorijden maak je dus kennis met onze lesmethode en rijschool en volgt er een evaluatiegesprek. In totaal zit je 60 minuten in de auto. Een goede manier om onze rijschool te proberen!

Een prettig en persoonlijk lesadvies

Ons persoonlijke lesadvies helpt jou om te bepalen hoelang je ongeveer nodig hebt voor het behalen van je autorijbewijs. Bij ons kun je van start gaan vanaf 16,5 jaar en ouder. Blijf je na het volgen van een proefles bij onze rijschool de lessen volgen? Dan krijg jij je de kosten van deze eerste les teruggestort op je rekening.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan