Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volg een proefles in Barendrecht

Een proefles autorijden in Barendrecht

Een belangrijk onderdeel van onze ANWB lesmethode is het volgen van een proefles. Tijdens deze les maak je niet alleen kennis met de rijcoach en rijschool, maar worden ook je kennis en vaardigheden getest. De rijcoach bepaalt tijdens deze les hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben voor het behalen van je auto rijbewijs.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie.

Tijdens de proefles autorijden maak je dus kennis met onze lesmethode en rijschool en volgt er een evaluatiegesprek. In totaal zit je 60 minuten in de auto. Een goede manier om onze rijschool te proberen!

Een prettig en persoonlijk lesadvies

Ons persoonlijke lesadvies helpt jou om te bepalen hoelang je ongeveer nodig hebt voor het behalen van je autorijbewijs. Bij ons kun je van start gaan vanaf 16,5 jaar en ouder. Blijf je na het volgen van een proefles bij onze rijschool de lessen volgen? Dan krijg jij je de kosten van deze eerste les teruggestort op je rekening.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan