Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Barendrecht

Autorijles op een manier die bij jou past

Het is wel zo prettig om auto rijles te volgen met een methode waar jij je prettig bij voelt. Dit is zeker het geval bij de ANWB Rijschool in Barendrecht. De ANWB lesmethode helpt je altijd verder op weg!

De proefles

Bij de ANWB start je altijd met een proefles. Deze duurt 1,5 uur en hiervan ga je 60 minuten met een van onze rijcoaches in een auto de weg op. Aan de hand van deze les krijg je een lesadvies waardoor je direct weet waar je aan toe bent. Je kiest een pakket dat goed bij jouw persoonlijkheid en budget past. Je mag al beginnen vanaf 16,5 jaar.

Duidelijke lesdoelen

Bij de ANWB werk je altijd met heldere lesdoelen. Je weet waar je aan toe bent, mede dankzij ons unieke praktijkinstructieboek. Deze voldoet aan alle eisen van het CBR. Bij elke les krijg je feedback of jij je doelen hebt behaald en wat je een volgende keer anders of beter kan doen.

Hoe ziet een les eruit?

Als je rustig wilt beginnen, kies je voor een rijles van 60 minuten. Wil je juist sneller klaar zijn? Dan is een les van 120 minuten zeker aan te raden. Je gaat op pad met de lesauto en bezoekt verkeersknooppunten zoals de Rotonde A. Schweitzerplaats en kruising Damplein.

DRI-VR:

DRI-VR: Wil jij een full-experience rijopleiding? Kies voor ons Get There pakket en oefen met een virtual reality bril vanuit je luie stoel verkeerssituaties. Je krijgt een DRI-VR bril thuisgestuurd die je 3 weken onbeperkt mag gebruiken. Er staat voor ongeveer 4 uur aan digitale lesstof op waar je direct mee aan de slag kan. Een unieke leermethode waardoor je nóg meer specifieke verkeerssituaties kunt oefenen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Hoe hebben andere cursisten de rijlessen bij de ANWB in Barendrecht ervaren?

Patrick Zomer
"Ik heb fijn contact met de rijschool en iedereen probeert zo snel en zo goed mogelijk te helpen."

Sandra Boeijens
"Hele fijne rijschool! Vriendelijke, duidelijke en inlevende instructeurs. Ook wanneer het tegenzat, wisten ze me te bemoedigen en vooruit te helpen. Met plezier gelest bij de ANWB. Ook het personeel op kantoor is prettig in de omgang, onder andere in het inplannen en wijzigen van lessen. Een aanrader!"

Frank van Egmond
"Je hebt veel vrijheid in het plannen van lessen en in het kiezen van de instructeur. Ook kan je per les kiezen waar je opgehaald en afgezet wilt worden."

Egbert Klink
"Het doel was binnen 2 maanden mijn rijbewijs halen en dat is prima gelukt. Twee hele fijne en geduldige instructeurs gehad en dat heeft zeker geholpen!"