Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Beoordeling ANWB Rijschool Assen

Wat andere leerlingen van onze rijschool vinden

Bij de ANWB rijschool in Assen bieden we jou een unieke lesmethode voor het halen van je rijbewijs. Dit zie je terug in het hoge slagingspercentage van onze rijschool. Zo ligt het slagingspercentage van de ANWB rijscholen op maar liefst 96%! 

Onafhankelijke rijschool review ANWB Assen

Maar wie kunnen je beter over onze rijschool vertellen dan onze eigen leerlingen? We geven je namelijk graag een onafhankelijke blik op onze rijschool. Daarom vragen we regelmatig onze studenten hun ervaringen te delen. De beoordeling van onze rijscholen verzamelen we samen met het onafhankelijke platform Tevreden.nl. Op hun site vind je alle beoordelingen van vele rijscholen inclusief die van de ANWB rijschool in Assen. Zo heb je altijd een eerlijk beeld!

Benieuwd naar de rijschool review van de meer dan 100.000 beginnende bestuurders die je voorgingen? Bekijk ze dan hieronder en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze ANWB rijschool in Assen.

De ervaringen van leerlingen bij een ANWB Rijschool 

"Ik vond de opleiding zeer prettig omdat de instructeur mij veel vertrouwen gaf. Dit zorgde er voor dat ik mij altijd ontspannen heb gevoeld in de auto."
Chris Legêne, leerling bij ANWB Rijscholen

"Ik had een fijne ervaring met de ANWB rijschool. Ik had een hele fijne, aardige en rustige instructeur die tijdens de les alleen tijd voor mij had. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Geen telefoontjes tussen door, ook hoefde ik geen leerlingen op te halen. De instructeur was altijd ruim op tijd."
Danielle van Egmond
 

Ben je overtuigd en wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Vraag dan direct een proefles aan bij de ANWB rijschool in Assen!