Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Aanhanger rijbewijs in Assen

Met succes in één dag je BE rijbewijs halen

Wil jij binnenkort met de caravan of aanhanger de weg op, maar ontbreekt de E nog achter de B op je rijbewijs? Haal dan je aanhanger rijbewijs bij de ANWB rijschool in Assen. Het BE rijbewijs is verplicht voor aanhangers die meer dan 750 kilo wegen (leeggewicht + laadvermogen) en als het totaalgewicht boven de 3500 kilo komt. Het totaalgewicht is hierbij de som van het gewicht van de auto en de aanhanger. Handig dus om even te bekijken.

 

Hoeveel kost het aanhangwagen rijbewijs?

Heb je de E achter de B nodig op je rijbewijs? Dan moet je natuurlijk al wel je rijbewijs B hebben gehaald. Voor het halen van je BE rijbewijs zelf hoef je echter alleen maar een praktijkexamen af te leggen. Een extra theorie-examen is dus niet nodig. Je betaalt alleen de praktijklessen en het examen. Hieronder vind je meer informatie over de kosten:

Proefles 60 min 

€ 59,-

Losse les€ 78,75

Dagopleiding incl. praktijk

€ 705,-

 

Snel je BE rijbewijs halen

Ben je benieuwd hoeveel lessen je nodig hebt? Of wil je graag weten of een eendaagse opleiding tot de mogelijkheden behoort? Volg dan voor €52,- de aanhanger proefles. Na deze rijles heb je meteen een duidelijk antwoord op deze vragen. Zo vinden we de methode die het beste bij jou past en kun jij snel je rijbewijs E halen.

Geïnteresseerd? Meld je dan direct aan voor de proefles voor je aanhanger rijbewijs in Assen!


Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen€ 337,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles duurt 1 uur met daarna een persoonlijk gesprek.