Proefles autorijden in Assen

Je proefles volgen bij de ANWB Rijschool in Assen

Ben je klaar om aan de slag te gaan met je rijbewijs, maar wil je eerst onze rijschool proberen? Geen probleem! Zo start je met een proefles bij onze rijschool om te kijken of de lesmethode bij jou past. Dit betekent dat je op je gemak de weg op gaat met de instructeur. In deze proefles van 90 minuten kijk je of je een klik ervaart met deze rijinstructeur en hoe het autorijden gaat. Een vliegende start dus op weg naar jouw rijbewijs!

Zo ziet een proefles autorijden bij de ANWB Assen eruit

Het moment is aangebroken! Je wordt opgehaald door je ANWB rijcoach en gaat samen de weg op. Tijdens deze proefles in de auto maak je kennis met de eerste facetten van het autorijden en leer je je rijcoach kennen. Je gaat zelfstandig rijden in Assen terwijl je rijcoach kijkt naar zaken als rijvaardigheid en verkeersinzicht. Aan het einde van de rit beoordelen we je eerste les samen en krijg je een indicatie van het aantal rijlessen dat wij denken dat je nodig hebt.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Benieuwd hoeveel rijlessen je nodig hebt? Hieronder vind je een globale schatting van het aantal rijlessen per type leerling:

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

In totaal duurt de proefles 1,5 uur, inclusief kennismakingsgesprek en evaluatiegesprek. De proefles is een mooie manier om onze rijschool te proberen!


Wat kost een proefles bij onze rijschool?

Een ANWB proefles autorijden in Assen kost € 35,-. In het adviesgesprek na de proefles bespreken wij direct het lesadvies voor je toekomstige rijopleiding. Vanaf 16,5 jaar mag jij starten met rijlessen. Zie je het na de proefles helemaal zitten en ga je bij ons aan de slag? Dan krijg je het geld van deze proefles terug! Mooi meegenomen toch?

Klaar om je rijbewijs te halen? Vraag dan via onderstaande knop direct een proefles bij onze rijschool in Assen aan!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan