Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Assen

Snel je rijbewijs halen met de unieke ANWB lesmethode

Ben je 16,5 jaar oud? Dan ben je eindelijk oud genoeg om te beginnen met rijlessen! Tijd dus om zelf achter het stuur te kruipen en zelf de weg op te gaan. Het enthousiaste team rijcoaches van ANWB rijschool Assen staat klaar om je zo snel mogelijk te begeleiden naar je autorijbewijs. Binnen de kortste keren geniet je dan van de ultieme vrijheid van je eigen rijbewijs. Een lekker vooruitzicht toch?

Hoeveel autorijlessen heb je nodig?

Natuurlijk ben je benieuwd hoeveel rijlessen je nodig hebt als je gaat starten. Daarom starten onze rijlessen in Assen met een proefles onder begeleiding van een ervaren rijcoach. Na afloop geven we je direct een persoonlijk lesadvies met daarin het aantal autorijlessen dat wij verwachten dat je nodig hebt. Ook vind je in dit advies de punten waar je al goed op scoort en waar nog extra aandacht nodig is. Een bewezen succesvolle lesmethode waarmee al meer dan 100.000 jongeren snel hun rijbewijs hebben gehaald.


Autorijles waar en wanneer je wilt

Voor flexibele rijlessen in Assen zit je goed bij de ANWB rijschool. Bij ons kies je zelf waar, wanneer en hoe lang jij wilt lessen. De rijles duurt bij ons normaal gesproken één uur, maar ook rijlessen van twee uur zijn geen enkel probleem. Denk hierbij aan een autorijles in je tussenuren, voor je training of in het weekend. Een rijles in de auto plan je dus wanneer het jou uitkomt. Handig toch? 

De zekerheid van onze ANWB Examengarantie

Om te zorgen dat jij zo snel mogelijk dat roze pasje op zak hebt, zetten we alles op alles. En dat verzekeren we je! Daarom bieden we je de ANWB Examengarantie. Zak je toch voor je praktijkexamen ondanks het aantal geadviseerde lessen dat je hebt gevolgd? Dan krijg je het herexamen gratis. Maar wat maakt het uit? Dat rijbewijs haal je gewoon in één keer!

Start jouw rijlessen in Assen met een gratis proefles

Sta je te popelen om je rijbewijs te halen? Gebruik dan onderstaande knop en meld je direct aan voor jouw proefles in Assen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!


Rijlessen voor het rijden met aanhanger

Heb je je autorijbewijs al gehaald en wil je leren rijden met een aanhanger? Naast je rijbewijs B kun je bij de ANWB rijschool in Assen ook je rijbewijs BE halen. Ga je bijvoorbeeld graag op vakantie met de caravan of heb je veel spullen om te verplaatsen met een kar? Zie dan onderstaande link voor meer informatie over de rijopleiding met aanhanger.

Meer informatie over Rijbewijs BE (aanhanger)