Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Je motorrijbewijs halen in Apeldoorn

Haal je motorrijbewijs op jouw manier!

Motorrijlessen volg je natuurlijk bij de ANWB motorrijschool in Apeldoorn. Bij ons kun je motorrijles volgen op de manier zoals jij het prettig vindt. Profiteer van zeer goede lessen en een hoog slagingspercentage.

Kickstartles van 120 minuten voor slechts €95,-.

Ervaren hoe het is om motor te rijden? Voor slechts €95 rijd je tijdens onze Kickstartles 120 minuten motor onder begeleiding van een ervaren rijcoach. 

Aanmelden 

Profiteer van onze vele voordelen:

  • Een hoog slagingspercentage
  • Lessen die op jou zijn afgestemd
  • Jij kiest hoeveel lessen je volgt per week
  • Een betrokken rijinstructeur

Lessen en praktijkexamens

Je start met een proeftest waarbij gekeken wordt naar je rijervaring en leersnelheid. Op basis daarvan wordt een lesplan opgesteld met het aantal benodigde motorrijlessen. Na het behalen van je theorie kan je opgaan voor de praktijkexamens (AVB en AVD). Beide onderdelen zijn verplicht voor het halen van je motorrijbewijs. De motorrijbewijs kosten bestaan uit meerdere onderdelen en deze zijn ook afhankelijk van het aantal benodigde rijlessen.

Wat kost het?

Je lesperiode hangt af van je huidige kwaliteiten en niveau, wat tijdens de intest wordt vastgesteld. Verder hangt jouw lesperiode ook af van de wachttijd bij het CBR. Bekijk hieronder de motorrijbewijs kosten per onderdeel in Apeldoorn.

Kickstartles 120 min € 89,-
Losse lesprijs motor € 59,50

 

Theorie certificaat A

Als je nog niet in het bezit bent van je rijbewijs B, moet je eerst je theorie certificaat A halen voordat je kunt starten met de praktijklessen voor je motorrijbewijs A. Ben je in het bezit van rijbewijs B, dan kun je je theorie certificaat A tijdens je praktijkopleiding halen. Bij onze motorrijschool in Apeldoorn kun je terecht voor het benodigde studiemateriaal.

Leeftijdseisen

Voor iedere soort motor gelden er andere regels en leeftijdseisen. Hieronder vind je meer informatie over de typen motoren en op welke leeftijd je mag beginnen met de theorie, motorrijlessen en praktijkexamens.

Als je nog niet in het bezit bent van je rijbewijs B, moet je eerst je theorie certificaat A halen voordat je kunt starten met de praktijklessen voor je motorrijbewijs A. Ben je in het bezit van rijbewijs B, dan kun je je theorie certificaat A tijdens je praktijkopleiding halen. Bij onze motorrijschool in Amsterdam kun je terecht voor het benodigde studiemateriaal.

Voor welk motorrijbewijs ga jij?

Er zijn drie soorten motorrijbewijzen die je bij de motorrijschool in Amsterdam kunt halen. Aan ieder motorrijbewijs zijn andere leeftijdseisen en voorwaarden verbonden. Hieronder de toelichting hiervan.

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen AVB€ 216,24
Praktijkexamen AVD € 305,75
Theorie-examen€ 62,-

Het theorieboek en oefenboek voor rijbewijs A is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 2 uur.

Vraag een proefles voor motor aan