Aanhanger rijbewijs in Apeldoorn

In één dag het BE rijbewijs halen in Apeldoorn

Wegen jou auto en aanhanger meer dan 3.500 kilo, en weegt de aanhanger meer dan 750 kilo (laadvermogen + leeggewicht)? Dan mag je alleen maar rijden als je in het het bezit bent van een aanhanger rijbewijs. Dit BE ofwel E achter B rijbewijs kun je halen bij de ANWB Rijschool in Apeldoorn.

Het E achter B rijbewijs kun je al binnen een dag halen bij de ANWB Rijschool in Apeldoorn. Wel krijg je te maken met een eventuele wachttijd bij het CBR voor het afleggen van het examen, dus houd daar rekening mee.

Waarom kies je voor de ANWB?

  • Eendaagse opleiding
  • Keuzevrijheid wanneer je lest
  • Weten waar je aan toe bent

De kosten voor het BE rijbewijs

Je betaalt alleen voor de praktijklessen en het praktijkexamen van het aanhanger rijbewijs. Een theorie certificaat hoef je hiervoor niet te halen.

Wil je eerst kennismaken met de werkwijze van de ANWB en weten waar je nu staat? Volg dan een proefles voor het aanhangwagen rijbewijs. Na deze les weet je of de eendaagse opleiding iets is voor jou of dat je beter voor losse lessen kunt kiezen om het aanhanger rijbewijs in Apeldoorn te halen. Dit raden wij sowieso aan als je nog helemaal geen ervaring hebt met het rijden met een aanhanger. 

  • Kosten proefles/intest: € 70,-
  • Kosten losse les: € 50,-

Als je al wel ervaring hebt met aanhanger rijden, dan is in de meeste gevallen een eendaagse opleiding voldoende.

  • Kosten eendaagse opleiding inclusief praktijkexamen: € 529,45

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan