Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Leren voor je theorie examen in Apeldoorn

Oefenen voor je theorie examen

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen. Dit is een verplicht onderdeel van de rijopleiding. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Bij de ANWB werken wij met de slimme en gemakkelijke TrefZeker Theorie producten, waardoor je gegarandeerd je theorie examen B haalt!

De Trefzeker Theorie producten

Bij de ANWB mag je leren en je auto theorie oefenen zoals jij dat wilt. De Trefzeker Theorie producten bestaan uit:

Het theorieproduct dat bij jou past

 ANWB Theorie
Hoe leer je?

Volledig online waar en wanneer je maar wilt, zowel op je laptop, tablet als smartphone.

Wat zit erin?Instructievideo's, theorievragen, oefenexamens, trainers (kennis, inzicht, borden, voorrang en gevaarherkenning)
Wat kost het?€49,95 (2 maanden onbeperkt gebruik)
Waar koop je het?www.anwbtheorie.nl of op jouw rijschool.

De combinatie van een hardcopy boek en de online examentraining zorgt voor een uitstekende manier om je theorie examen voor de auto te oefenen. De ingesproken tekst en 3D-animaties bieden je hierbij optimale ondersteuning. Zo kun je bijvoorbeeld met deze online examentraining verkeersborden oefenen. De training voldoet aan alle actuele eisen, zodat je met een gerust hart straks je auto theorie examen in Apeldoorn kunt afleggen. Er zijn maar liefst 10 oefenexamens die je onbeperkt kunt gebruiken. Een persoonlijke foutenanalyse helpt je om de oefeningen die je last vindt te verbeteren.

Keuzemogelijkheden voor je auto theorie examen oefenen

Bij de ANWB kun je naast het Trefzeker Theorie pakket ook kiezen voor een los boek en/of alleen toegang tot de online examentraining. Je leert dus altijd op een manier die bij je past.

Klassikaal oefenen in Deventer

Naast de Trefzeker Theorie producten verkrijgbaar in Apeldoorn zijn er ook mogelijkheden om klassikale theorie lessen te volgen in Deventer. Wij bieden een theoriezaterdag aan van 9:00-16:00 incl. lunch, een maandagavond van 18:00-21:00 en theorie examen voor €125,- Voor de specifieke trainingsdata kun je terecht bij onze vestiging in Deventer.