Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Apeldoorn

Autorijles op jouw manier

Wil jij rijlessen in Apeldoorn volgen op een manier die goed bij jou past? Dan kun je uitstekend terecht bij de ANWB Rijschool in Apeldoorn. Hier worden de lessen helemaal afgestemd op jouw wensen. Wat je ook kiest, de ANWB lesmethode helpt jou altijd op een effectieve manier verder op de weg.

De proefles

Je begint altijd met een proefles voordat je start met de echte rijlessen. Tijdens deze rijles maak je kennis met de rijcoach, rijd je 60 minuten in de auto en krijg je een persoonlijk lesadvies. Hoeveel lessen je nodig hebt, is natuurlijk een beetje afhankelijk van het advies van de rijcoach. Je kunt van start gaan met de lessen als je 16,5 jaar of ouder bent.

Heldere en duidelijke lesdoelen

De unieke ANWB lesmethode, inclusief praktijkinstructieboek, helpt je om effectieve rijlessen te volgen en daarbij ook nog eens extra kennis op te doen van de praktijk. Elke les worden er lesdoelen opgesteld en deze worden aan het einde van de les ook weer geëvalueerd. Een stukje huiswerk voor de volgende les ontbreekt natuurlijk niet. Kortom, bij de ANWB heb je alles in huis om snel en gemakkelijk je rijbewijs te halen.

Hoe ziet een rijles eruit?

Standaard duurt een les 60 minuten, maar je kunt ook kiezen voor rijlessen van 120 minuten. Je bent dan natuurlijk eerder klaar voor je rijexamen. Samen met de rijinstructeur ga je alle soorten verkeerssituaties opzoeken, zodat je in de toekomst weet hoe je hiermee om moet gaan. Zo word je optimaal voorbereid om je rijexamen.

DRI-VR:

Wil jij een full-experience rijopleiding? Voeg dan DRI-VR toe aan jouw lespakket. Oefen met deze virtual reality bril vanuit je luie stoel verkeerssituaties en gebruik die ervaringen tijdens je rijlessen. Voor €99,- krijg je een bril thuisgestuurd die je 3 weken onbeperkt mag gebruiken. Er staat voor ongeveer 4 uur aan digitale lesstof op waar je direct mee aan de slag kan! Wil jij deze unieke leermethode zelf ervaren? Vraag ernaar op de vestiging en level up jouw rijopleiding.

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

Vraag een proefles voor auto aan 

De ervaringen van andere leerlingen bij de ANWB Rijschool in Apeldoorn:

Floris, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Ik ben zeer tevreden over de ANWB rijschool. Er werken een hoop gezellige mensen en vooral ook leerzame mensen, ze leggen alles stap voor stap uit zodat je precies weet wat je moet doen."

Ruben:

"Goed. Prima begeleiding, flexibele planning. Ik heb snel mijn rijbewijs gehaald!"