Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een proefles volgen bij de ANWB in Apeldoorn

Voor de eerste keer autorijden

Een belangrijk eerste onderdeel van de ANWB lesmethode is de zogenaamde proefles. Tijdens deze les ga je 60 minuten in de auto rijden en leer je de rijcoach van onze rijschool een beetje beter kennen. Na het volgen van deze proefles autorijden in Apeldoorn weet je hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn voordat je kunt gaan afrijden.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie.

Deze proefles autorijden duurt totaal 1,5 uur, inclusief kennismaking en evaluatie. Meteen een uitstekende manier om de ANWB Rijschool te proberen.

Ontvang een persoonlijk lesadvies

Bij de ANWB Rijschool in Apeldoorn krijg je altijd een persoonlijk lesadvies voor het behalen van je rijbewijs. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Het inplannen van de rijlessen is mogelijk vanaf 16,5 jaar. Bovendien kun jij de kosten van je proefles terugkrijgen door bij ons je rijlessen te blijven volgen.

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.