Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Krijg hulp bij je theorie in Amersfoort

Je theorie examen voor de auto oefenen

Een belangrijk onderdeel binnen de rijopleiding is de theorie. En ja, wij kunnen ook helpen bij de voorbereiding op het auto theorie examen dankzij de uitstekende lesmethode van de ANWB. Wij hebben diverse theorieproducten ontwikkeld die je hierbij verder kunnen helpen.

Het theorieproduct dat bij jou past

 ANWB Theorie
Hoe leer je?

Volledig online waar en wanneer je maar wilt, zowel op je laptop, tablet als smartphone.

Wat zit erin?Instructievideo's, theorievragen, oefenexamens, trainers (kennis, inzicht, borden, voorrang en gevaarherkenning)
Wat kost het?€49,95 (2 maanden onbeperkt gebruik)
Waar koop je het?www.anwbtheorie.nl of op jouw rijschool.

De ANWB Theorie online examentraining helpt jou bijvoorbeeld bij verkeersborden oefenen, maar ook complexe verkeerssituaties. Dit wordt vergemakkelijkt dankzij de 3D-animaties. De combinatie van tekst, video en oefenvragen, maken de online training leuk en doeltreffend. Uiteraard is elke oefensituatie zo actueel mogelijk en kun je onbeperkt gebruik maken van onze oefenexamens. Zo ga je goed voorbereid je theorie-examen in!

Keuzemogelijkheden om je auto theorie te oefenen

Je auto theorie examen oefenen is mogelijk op diverse manieren. Je kunt namelijk ook een los boek bestellen, naast het aanvragen van toegang tot de online examentraining. Voor elke budget hebben wij een passend aanbod.

Klassikaal oefenen in Amersfoort

Leer jij het beste op klassikale wijze? Dit kan probleemloos worden gerealiseerd in Amersfoort. Neem contact op met onze vestiging en informeer naar de mogelijkheden om klassikaal te oefenen voor het theorie examen B.