Haal je aanhanger rijbewijs in Amersfoort

Je E achter B rijbewijs halen bij ANWB

Het BE rijbewijs halen doe je eenvoudig bij de ANWB in Amersfoort. Het aanhanger rijbewijs in Amersfoort halen is mogelijk in slechts 1 dag. Om je E achter B rijbewijs te halen, dien je wel in het bezit te zijn van je rijbewijs B.

10% korting voor ANWB-leden 

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze BE-rijopleiding. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal je BE-rijbewijs in één dag. 

Aanmelden

Wanneer een BE rijbewijs?

Ga je graag met de aanhanger op pad? Houd er dan rekening mee dat hiervoor diverse regels gelden. Als een aanhanger meer weegt dan 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) en de auto én de aanhanger wegen samen meer dan 3500 kilo, dan is een aanhanger rijbewijs verplicht.

Aanhangwagen rijbewijs: wat zijn de kosten?

Als je besluit om je BE rijbewijs te halen, dan betaal je alleen voor de praktijklessen en het examen. De daadwerkelijke kosten kun je hieronder terugvinden. Heb je nog helemaal geen ervaring met het rijden met een aanhanger? Dan adviseren we je om een proefles te nemen zodat we kunnen inschatten of je in aanmerking komt voor de eendaagse opleiding. 

Proefles

€ 64,75

Losse lesprijs

€ 69,-

Eendaagse opleiding incl. praktijk

€ 625,-

Tweedaagse opleiding incl. praktijk

€ 725,-

 

Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen € 315,25

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt een uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan