Haal je c1 rijbewijs in Amersfoort

Wil je snel en voordelig je c1 rijbewijs halen in Amersfoort? Kies dan voor de complete camperopleiding van de ANWB en behaal je camperrijbewijs in slechts twee dagen.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

In slechts 2 dagen het rijbewijs voor je camper halen

Het vrijheidsgevoel dat je met een camper ervaart is geweldig. Je steekt de sleutel in het contact en je reis kan beginnen of juist doorgaan naar de volgende bestemming. De ideale methode om in eigen tempo je reis te bepalen! Bij de ANWB rijschool in Amersfoort staan onze ervaren instructeurs klaar om jou te begeleiden op weg naar het snel en gemakkelijk behalen van je camperrijbewijs.

Wat voor rijbewijs heb je nodig voor een camper?

Volgens de Nederlandse wet heb je een speciaal rijbewijs voor een camper nodig als deze tussen de 3500 en 7500 kg weegt. Is je camper lichter dan 3500 kg? Dan mag je deze besturen met je B rijbewijs.

Inhoud opleiding rijbewijs c1

Het traject van de camperopleiding is opgedeeld in verschillende onderdelen. Het volgende kun je verwachten:

  • Theorie als voorbereiding op het theorie-examen (zelfstudie)
  • Afleggen CCV examens RV-1 light (Verkeer & Techniek) en RC2 (Administratie)
  • 8 uur praktijklessen
  • CBR-examen
  • Camperrijbewijs in ontvangst nemen!

De kosten van het c1 rijbewijs

In het ANWB camperpakket zijn alle bovenstaande onderdelen inbegrepen. Zo krijg je van ons niet enkel theorieboeken, online oefenmateriaal en de praktijklessen, maar zijn ook het theorie- en praktijkexamen inbegrepen. Zo betaal je een vaste prijs van € 1475,- voor je camperopleiding en weet jij waar je aan toe bent.

Vraag een proefles aan

Dus wil jij deze zomer nog met de camper op pad? Meld je dan direct aan voor een proefles en haal je c1 rijbewijs bij een ANWB rijschool in Amersfoort.

Aanmelden voor camperrijopleiding