Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen volgen in Amersfoort

Op een prettige manier auto rijles volgen

Heb je plannen om rijlessen te volgen in Amersfoort? De lesmethode van de ANWB is uniek in haar soort. Hier kun je lessen volgen op een manier die jij prettig vindt.

Start met een proefles

Door je aan te melden voor een proefles autorijden, kun je kennis maken met onze werkwijze en rijscholen. Je weet dan altijd waar je aan toe bent. Bovendien krijg je van onze rijcoaches een advies over hoeveel rijlessen in Amersfoort je nodig hebt voor je rijbewijs.

Lesdoelen waar je iets aan hebt

Tijdens een autorijles wordt er gewerkt met praktische en heldere doelen. Deze helpen je stap voor stap om toe te werken naar het komende rijexamen. Uiteraard voldoet onze lesmethode aan de vereisten vanuit het CBR. Elke les wordt uitgebreid geëvalueerd door de rijcoach en je krijgt wat huiswerk mee voor de volgende keer.

Hoe ziet een rijles eruit?

Als je lessen gaat volgen bij onze rijschool, stap je samen met de rijinstructeur in de lesauto en ga je op pad om de rijvaardigheden onder de knie te krijgen. Uiteraard worden complexe verkeersknooppunten niet vermeden. Rondom Amersfoort zijn diverse snelwegen te vinden, waaronder bijvoorbeeld de A1, waar je volop kunt oefenen.

DRI-VR:

Wil jij een full-experience rijopleiding? Voeg dan DRI-VR toe aan jouw lespakket. Oefen met deze virtual reality bril vanuit je luie stoel verkeerssituaties en gebruik die ervaringen tijdens je rijlessen. Voor €99,- krijg je een bril thuisgestuurd die je 3 weken onbeperkt mag gebruiken. Er staat voor ongeveer 4 uur aan digitale lesstof op waar je direct mee aan de slag kan! Wil jij deze unieke leermethode zelf ervaren? Vraag ernaar op de vestiging en level up jouw rijopleiding.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Hoe voorgaande cursisten naar onze rijschool kijken? Lees hieronder hun ervaringen.

Mieke Verweij
"Ik heb goede ervaringen met deze rijschool. Bij ANWB weet je zeker dat je goed zit."

Bas de Graaf
"Uitstekende begeleiding, correcte afhandeling, vriendelijk."

Koen van der Steen
"Betrouwbaar, gezellig, duidelijk, ze geven je zelfvertrouwen en een fijne behandeling via e-mail en telefoon."