Volg een proefles in Amersfoort

De ANWB rijschool proberen in Amersfoort

Je kunt een proefles autorijden in Amersfoort volgen als je kennis wilt maken met onze rijschool. Het is de ultieme voorbereiding voor het behalen van je rijbewijs. Tijdens een proefles autorijden ontdek je welke rijinstructeur goed bij je past en krijg je een indicatie van het aantal lessen dat nodig is om het papiertje te halen.

Tijdens een proefles van onze rijschool ga je samen met de rijinstructeur in de les auto de weg op. Een instructeur let op diverse punten en geeft je aan de hand daarvan een advies welk lespakket je het beste kunt kiezen.

Wil je een indruk krijgen van het benodigd aantal rijlessen? Doe een schatting via onderstaande tabel.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

In totaal duurt de proefles 1,5 uur, inclusief kennismakingsgesprek en evaluatiegesprek. De proefles is een mooie manier om onze rijschool te proberen!

Een persoonlijk lesadvies

Ga van start met onze rijlessen vanaf 16,5 jaar. Ben je enthousiast over de les en onze werkwijze en blijf je bij ons lessen? Dan krijg je de kosten van de proefles teruggestort op je rekening.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan