Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volg een proefles in Amersfoort

De ANWB rijschool proberen in Amersfoort

Je kunt een proefles autorijden in Amersfoort volgen als je kennis wilt maken met onze rijschool. Het is de ultieme voorbereiding voor het behalen van je rijbewijs. Tijdens een proefles autorijden ontdek je welke rijinstructeur goed bij je past en krijg je een indicatie van het aantal lessen dat nodig is om het papiertje te halen.

Tijdens een proefles van onze rijschool ga je samen met de rijinstructeur in de les auto de weg op. Een instructeur let op diverse punten en geeft je aan de hand daarvan een advies welk lespakket je het beste kunt kiezen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie.

In totaal duurt de proefles 1,5 uur, inclusief kennismakingsgesprek en evaluatiegesprek. De proefles is een mooie manier om onze rijschool te proberen!

Een persoonlijk lesadvies

Ga van start met onze rijlessen vanaf 16,5 jaar. Ben je enthousiast over de les en onze werkwijze en blijf je bij ons lessen? Dan krijg je de kosten van de proefles teruggestort op je rekening.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan