Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Alkmaar - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool in gemeente Bergen

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Rijles op de manier die bij jou past

Op zoek naar een rijschool in de gemeente Bergen? Dan ben je bij de ANWB rijschool in Alkmaar aan het juiste adres! Wij pikken je graag op om te starten met jouw rijopleiding. Met onze unieke lesmethode zorgen wij ervoor dat jij slaagt op het tempo dat bij jou past. Je kunt bij onze rijschool kiezen voor diverse lespakketten. Op basis van de proefles kan je rijinstructeur je adviseren over het aantal rijlessen dat je nodig zal hebben om te slagen.

Waarom kiezen voor een ANWB rijschool?

Wij hebben veel vertrouwen in onze unieke lesmethode die wij al jarenlang met succes toepassen. Veel van onze leerlingen slagen dan ook met vlag en wimpel. Wil het de eerste keer toch niet lukken? Met de ANWB examengarantie ben je verzekerd van een gratis eerste herexamen. Hiermee wordt je kans van slagen dus alleen maar groter!

Meld je direct aan voor een proefles bij de ANWB rijschool bij jou in de buurt! Neem je daarna een lespakket af? Dan is je proefles helemaal gratis!