Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Reviews ANWB Private Lease

Lees klantervaringen over ANWB Private Lease

Ben je benieuwd naar de beoordelingen en ervaringen met ANWB Private Lease? Lees de reviews van gebruikers van ANWB Private Lease.

Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Dat kan met ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je uiteraard rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. ANWB Private Lease is een samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Benieuwd naar de beoordelingen en ervaringen met ANWB Private Lease?

Lees de reviews over ANWB Private Lease op Trustpilot

Win 1 maand leasebedrag terug

Ben je al de trotse eigenaar van een leaseauto via ANWB Private Lease en wil je kans maken op het eenmalig terugwinnen van 1 maand leasebedrag? Laat dan hier je review achter. Elke maand wordt er één prijswinnaar getrokken. Lees hier de actievoorwaarden (pdf).

Prijswinnaar

De winnaar van de trekking van april 2024 is meneer Frauenfelder die met onderstaande review het leasebedrag van 1 maand van zijn Hyundai i10 terugkrijgt.

Review: "Simpel en duidelijk. Auto thuis afgeleverd met alle benodigde info. Kort, bondig en zonder teveel gedoe. Alles te regelen met de app, voor alle andere zaken goed bereikbaar via de telefoon. Kortom een aanrader en totaal geen spijt. Zorgeloos autorijden!

Schrijf een review