Reviews ANWB Private Lease

Lees klantervaringen over ANWB Private Lease

Ben je benieuwd naar de beoordelingen en ervaringen met ANWB Private Lease? Lees de reviews van gebruikers van ANWB Private Lease.

Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Dat kan met ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je uiteraard rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. ANWB Private Lease is een samenwerking met LeasePlan.

Benieuwd naar de beoordelingen en ervaringen met ANWB Private Lease?

Lees de reviews over ANWB Private Lease op Trustpilot

Win 1 maand leasebedrag terug

Ben je al de trotse eigenaar van een leaseauto via ANWB Private Lease en wil je kans maken op het eenmalig terugwinnen van 1 maand leasebedrag? Laat dan hier je review achter. Elke maand wordt er één prijswinnaar getrokken. Lees hier de actievoorwaarden (pdf).

Prijswinnaar

De winnaar van de trekking van oktober 2022 is de heer Van Rijn die met onderstaande review het leasebedrag van 1 maand van zijn Ford Puma terugkrijgt. 

Review: "Rij sinds een maand de Ford Puma, dit bevalt prima, het was lang wachten, maar was het wachten waard. Auto werd netjes geleverd door de plaatselijke dealer.​​​"

Schrijf een review

Reviews over de ANWB Verkoopservice op Truspilot