Reviews ANWB Private Lease

Lees klant ervaringen over ANWB Private Lease

Ben je benieuwd naar de beoordelingen en ervaringen met ANWB Private Lease? Lees de reviews van gebruikers van ANWB Private Lease.

Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Dat kan met ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je uiteraard rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. ANWB Private Lease is een samenwerking met LeasePlan.

Benieuwd naar de beoordelingen en ervaringen met ANWB Private Lease?

Lees de reviews over ANWB Private Lease op Trustpilot

Win 1 maand leasebedrag terug

Ben je al de trotse eigenaar van een leaseauto via ANWB Private Lease en wil je kans maken op het eenmalig terugwinnen van 1 maand leasebedrag? Laat dan hier je review achter. Elke maand wordt er één prijswinnaar getrokken. Lees hier de actievoorwaarden (pdf).

Prijswinnaar

De winnaar van de trekking van mei 2022 is de heer Marcel Koppenol die met onderstaande review het leasebedrag van 1 maand van zijn Ford Puma terugkrijgt. 

Review: "Ik wil heel graag mijn fijne ervaring delen met jullie. Mijn zus werkt bij Lease Plan en zij heeft mij geadviseerd om eens naar Private lease auto te kijken op de ANWB site. Mijn vrouw en ik raakte enthousiast en dachten laten we dit maar eens proberen. Onze eerste auto was een ford Fiesta en nu na vier jaar hebben we de Ford Puma. Wij vinden het heerlijk om je nergens meer druk over te maken alles is goed geregeld. Ook omdat we onze eigen risico hebben afgekocht geeft dat rust in je hoofd en dat is wel zo lekker! Door onze ervaringen te hebben gedeeld merken wij dat andere er of over nadenken en sommige ook bij via de ANWB een auto hebben besteld.  Wij zijn zeer tevreden en blijven hiervan nog heel lang genieten. Heel veel succes voor de toekomst."

Schrijf een review

Reviews over de ANWB Verkoopservice op Truspilot