Naar artikel

Reviews ANWB Private Lease

Lees klantervaringen over ANWB Private Lease

Ben je benieuwd naar de beoordelingen en ervaringen met ANWB Private Lease? Lees de reviews van gebruikers van ANWB Private Lease.

Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Dat kan met ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je uiteraard rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. ANWB Private Lease is een samenwerking met LeasePlan.

Benieuwd naar de beoordelingen en ervaringen met ANWB Private Lease?

Lees de reviews over ANWB Private Lease op Trustpilot

Win 1 maand leasebedrag terug

Ben je al de trotse eigenaar van een leaseauto via ANWB Private Lease en wil je kans maken op het eenmalig terugwinnen van 1 maand leasebedrag? Laat dan hier je review achter. Elke maand wordt er één prijswinnaar getrokken. Lees hier de actievoorwaarden (pdf).

Prijswinnaar

De winnaar van de trekking van oktober 2023 is meneer G. Fijma, die met onderstaande review het leasebedrag van 1 maand van zijn Suzuki Vitara terugkrijgt.

Review: "ANWB Private Lease is de oplossing om in een prachtige nieuwe auto te rijden. Vooraf professionele begeleiding bij keuze en financien. Na een korte tijd werd de auto thuisgebracht en kreeg ik een uitgebreide uitleg. Kortom ik rij met plezier en maak me alleen druk om de tank vol te houden. Alle overige kosten hoef ik niet meer aan te denken. Top!"

Schrijf een review