Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Voordelen ANWB Private Lease

Wil je graag in een auto rijden, maar dan zonder dat je voor financiële verrassingen komt te staan? Een vast maandbedrag is één van de vele voordelen van ANWB Private Lease, maar ook het kosteloos ontbinden bij onverwachte persoonlijke omstandigheden. Lees hier alle voordelen van private leasen bij ANWB.

Bekijk het aanbod van ANWB Private Lease 

Voordelen ANWB Private Lease

  • Vast bedrag per maand
  • Inclusief Wegenwacht Europa
  • Flexibele kilometerbundel 
  • Voor jong en oud
  • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden
  • Haal- en brengservice bij onderhoud
  • Opbouw schadevrije jaren 

Vast maandbedrag en geen onverwachte kosten

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe auto of een occasion voor een vast maandbedrag. Alle kosten zijn inbegrepen, alleen de benzine, wasstraat en eventuele verkeersboetes betaal je zelf.

Inclusief Wegenwacht Europa Standaard

Eén van de voordelen van ANWB Private Lease is dat je kunt rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. Je krijgt namelijk Wegenwacht Europa Standaard gratis bij je leasecontract. Dit pakket kun je eventueel op eigen kosten uitbreiden. De ANWB maakt dit na het uitleveren van jouw private leaseauto voor je in orde. Dit geldt voor zowel een gloednieuwe- als een occasion leaseauto. Daarmee kunnen jij en de berijders van jouw leaseauto rekenen op pechhulp in heel Europa, inclusief je woonplaats en vervangend vervoer als de Wegenwacht het niet ter plekke kan repareren.

Heb je al Wegenwacht, dan ontvang je de eerste keer het reeds betaalde bedrag naar rato van ons terug. In het restant van je leaseperiode krijg je dan korting op je factuur (die je van ons ontvangt voor het lid zijn van ANWB en Wegenwacht Service) t.w.v. het bedrag van een Wegenwacht Europa Standaard pakket.

Een flexibele kilometerbundel

Het is natuurlijk lastig om in te schatten wat je de komende jaren aan kilometers gaat rijden. Daarom kun je bij ANWB Private Lease je kilometerbundel gedurende de gehele looptijd nog aanpassen. Stel dat je bij ons een contract afsluit voor 15.000-20.000 kilometer per jaar, maar door bijvoorbeeld veel meer thuiswerken kom je niet verder dan 8.000 kilometer per jaar. Dan kun je de kilometerbundel eenvoudig laten aanpassen en betaal je (ook met terugwerkende kracht) het maandbedrag dat bij die bundel hoort. Ga je toch weer meer rijden, dan kun je de kilometerbundel altijd weer ophogen.

Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden

Bij sommige aanbieders zit je vast aan het contract, wat er ook gebeurt. Dat kan erg vervelend zijn als er onverwachts iets verandert in je financiële situatie. Bij onverwachte persoonlijke omstandigheden of verlies van inkomen kan het leasecontract direct en zonder extra kosten worden beëindigd in het geval van overlijden, gedwongen ontslag, 80% arbeidsongeschiktheid, een echtscheiding of een ontbinding van het partnerschap.

Opbouw schadevrije jaren loopt gewoon door

Bij ANWB Private Lease wordt de verzekering van je leaseauto op jouw naam geregistreerd. Zodat je reeds opgebouwde schadevrije jaren ook na het leasecontract nog geldig zijn en je schadevrije jaren als leaserijder daarbij kunnen worden opgeteld. Als je dan na de leaseperiode toch besluit om weer een auto te kopen, kun je deze weer inzetten als no-claimkorting op een nieuwe autoverzekering.
Als één van de ouders een contract afsluit en een kind registreert als regelmatige bestuurder, bouwt alleen diegene schadevrije jaren op. Voor jongeren een groot voordeel, omdat na de leaseperiode dan zo’n 4 á 5 schadevrije jaren zijn opgebouwd. Hiermee is de premie bijna gehalveerd en is de berijder uit de leeftijd risicocategorie.

Haal- en brengservice bij onderhoud

Onderhoud kun je altijd dichtbij huis laten uitvoeren, maar hoe mooi is het als je daar zelfs niet meer de deur voor uit hoeft. Bij een groot deel van het onderhoudsnetwerk kun je met onze haal- en brengservice de auto op laten halen voor een onderhoudsbeurt. Vervolgens wordt de leaseauto na gedane werkzaamheden ook weer netjes bij je thuisgebracht.

Geen maximum leeftijd of minimum aantal jaar een rijbewijs

Wij hanteren geen maximum leeftijd of minimaal aantal jaar dat je in het bezit moet zijn van een rijbewijs. Dit geldt voor jong én oud. Er zijn partijen die dit wel doen, omdat zij verwachten dat er hier een verhoogd risico zit op schade, voortijdig beëindiging van contracten, enzovoorts. Bij ANWB Private Lease is de jongste leaserijder 18 jaar en oudste deelnemer 89 jaar. En daar zijn we trots op!

Inzittendenverzekering

De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je met meerdere mensen op pad gaat in de auto. 

Nog meer handige voordelen


Niet vergeten

Ben je benieuwd waar je nog meer aan moet denken als je wilt gaan leasen? Bekijk dan de informatie hieronder.