Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

LeasePlan gaat verder als Ayvens

De ANWB werkt al sinds de start van ANWB Private Lease samen met leasemaatschappij LeasePlan. In mei 2023 werd LeasePlan overgenomen door ALD Automotive en beide gaan nu verder onder een nieuwe naam: Ayvens.

Ayvens is het nieuwe mobiliteitsmerk van ALD Automotive en LeasePlan. Nadat beide leasemaatschappijen vorig jaar fuseerden is het nu tijd voor een werelwijd nieuwe naam en een nieuw logo. Het merk zal in 44 landen gefaseerd worden gelanceerd. ALD Automotive | LeasePlan Nederland gaan in de tweede helft van 2024 samen verder als Ayvens. 

De nieuwe organisatie wil koploper zijn in de transitie van de mobiliteitsmarkt. “Ayvens is een eenvoudige, krachtige naam die vooruitgang uitdraagt. De naam is voorzien van een beeldmerk dat het samengaan van de beide organisaties in één team visualiseert, samenwerkend aan één gemeenschappelijk doel. De opwaartse beweging symboliseert vooruitgang en dynamiek”, aldus Ayvens.

ANWB Private Lease

ANWB biedt in samenwerking met LeasePlan al sinds 2015 nieuwe en gebruikte leaseauto’s aan met duidelijke en heldere voorwaarden, zoals je van ons gewend bent. Voor (potentiële) klanten van ANWB Private Lease verandert er door de naamswijziging van LeasePlan naar Ayvens helemaal niets.