Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Subaru Solterra - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Subaru Solterra rijden voor een vast bedrag per maand

Subaru heeft voor de ontwikkeling van zijn eerste elektrische auto de handen ineengeslagen met Toyota. Dat verkoopt dezelfde auto onder de typenaam bZ4X. De belangrijkste verschillen tussen de zustermodellen betreffen allereerst het uiterlijk: de Solterra heeft het familiegezicht van Subaru aangemeten gekregen en is standaard uitgerust met vierwielaandrijving.

Subaru Solterra EV 71,4 kWh (218 pk)

Subaru's eerste elektrische auto is deze Solterra en is een zustermodelmodel van de Toyota bZ4X. De basisuitvoering van de Solterra is voorzien van een 71,4 kWh groot accupakket, heeft standaard vierwielaandrijving en komt volgens WLTP tot wel 466 kilometer ver op een lading stroom. Snelladen kan tot 150 kW DC en brengt de batterij in 30 minuten tot 80% van zijn capaciteit. Een warmtepomp zorgt voor korte oplaadtijden en een stabiele output in de winter. De uitrusting van de Solterra is al behoorlijk compleet, maar wie meer wil kan kiezen voor de Solterra Sky Package met o.a. 20 inch wielen, lederen bekleding en Harman/Kardon speakers of voor de Solterra Two-Tone Package met standaard metaallak.

Private lease nu een Subaru Solterra. Kies je kleur, opties en accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw elektrische Subaru Solterra per maand gaat kosten.

Aanschafsubsidie

Voor elektrische auto's is een aanschafsubsidie beschikbaar, ook voor private leasecontracten. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal € 45.000. Deze auto komt daardoor niet in aanmerking voor subsidie.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Subaru Solterra

 • Uitvoering: 
 • Carrosserie: SUV (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 160 kW (218 pk)
 • Batterijcapaciteit: 71,4 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 22,5 kWh per 100 km
 • Actieradius (WLTP): 466 kilometer (praktijkbereik 360 km)
 • Trekgewicht (geremd): 750 kg
 • Kogeldruk: 75 kg

ANWB Test & specificaties Subaru Solterra

Voor een eerste poging is de Subaru Solterra helemaal geen verkeerde EV, hij rijdt fijn en is ruim en veilig. De Solterra is het zustermodel van de Toyota bZ4X, maar is in tegenstelling tot die Toyota standaard uitgerust met vierwielaandrijving.
Meer over de Subaru Solterra

Geteste auto kan afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De voordelen van ANWB Private Lease

 • De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.