Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Subaru private leasen bij ANWB

Een nieuwe Subaru rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Subaru voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Subaru dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Subaru bij ANWB Private Lease

Een Subaru privé leasen met ANWB Private Lease

Subaru is een eigenzinnig automerk en dat is in het geval van Subaru iets positiefs. De eigen en krachtige boxermotoren waar Subaru stoïcijns aan vast houdt zijn daar een mooi voorbeeld van. Zonder het al te technisch te maken staan bij een Subaru de cilinders tegenover elkaar in plaats van naast elkaar, dat zorgt voor een bijzonder geluid. Modellen als de XV, Forester en Outback worden alom geroemd als trekauto en daarom erg populair onder caravanbezitters. Bovendien is een Subaru ontzettend betrouwbaar.

Subaru is wel relatief duur. Dat komt door de CO2-normen die óók aan Subaru’s worden gesteld. Met de overgang van NEDC naar WLTP komt het opgegeven verbruik beter overeen met het praktijkverbruik en dat komt ten goede aan de verkooprijzen van een Subaru. Dat zie je ook terug in de leasetarieven. Door de toepassing van bybride techniek (e-Boxer) komen de Subaru’s ook beter uit de uitstoottesten. 

Het Japanse Subaru werkt op een aantal vlakken samen met Toyota. Na de sportieve Subaru BRZ en identieke Toyota GT86 hebben de merken ook samengewerkt bij de ontwikkeling van een elektrische auto, de Subaru Solterra is technisch dan ook grotendeels gelijk aan de Toyota bZ4X. Die samenwerking wordt in de toekomst nog hechter, Toyota heeft daarom ook het aandeel vergroot dat zij hebben in Fuji Heavy Industries, waar Subaru toe behoort. 

Een Subaru private leasen? Bij ANWB Private Lease lease je een Subaru voor een vast bedrag per maand. Zonder bijkomende kosten voor onderhoud en reparaties. Een Subaru is standaard voorzien van een automaat.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.