Subaru private leasen bij ANWB

Een nieuwe Subaru rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Subaru voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Subaru dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Momenteel bieden we geen Subaru-modellen aan.

Een Subaru privé leasen met ANWB Private Lease

Subaru is een eigenzinnig automerk en dat is in het geval van Subaru iets positiefs. De eigen en krachtige boxermotoren waar Subaru stoïcijns aan vast houdt zijn daar een mooi voorbeeld van. Zonder het al te technisch te maken staan bij een Subaru de cilinders tegenover elkaar in plaats van naast elkaar, dat zorgt voor een bijzonder geluid. Een Subaru is daarmee een uitstekende trekauto en daarmee erg populair onder caravanbezitters. Bovendien is een Subaru ontzettend betrouwbaar.

Subaru is wel relatief duur. Dat komt door de CO2-normen die óók aan Subaru’s worden gesteld. Met de overgang van NEDC naar WLTP komt het opgegeven verbruik beter overeen met het praktijkverbruik en dat komt ten goede aan de verkooprijzen van een Subaru. Dat zie je ook terug in de leasetarieven. Door de toepassing van Hybride techniek komen de Subaru’s ook beter uit de uitstoottesten. 

Het Japanse Subaru werkt op een aantal vlakken samen met Toyota. Die samenwerking wordt in de toekomst nog hechter nu ze gezamenlijk gaan werken aan de ontwikkeling en bouw van elektrische auto's. Toyota heeft daarom ook het aandeel vergroot dat zij hebben in Fuji Heavy Industries, waar Subaru toe behoort.

Een Subaru private leasen? Bij ANWB Private Lease trek je je caravan met een Subaru moeiteloos richting de vakantiebestemming en dat voor een vast bedrag per maand. Zonder bijkomende kosten voor onderhoud en reparaties. Een Subaru is standaard voorzien van een automaat.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Let op! Vanwege een tekort aan computerchips kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk.
Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Samenwerking

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Alles over private leasen

Alles over private leasen

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Je auto verkopen via de ANWB

Je auto verkopen via de ANWB

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Meer over ANWB Verkoopservice