Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Mazda MX-30 - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Mazda MX-30 rijden voor een vast bedrag per maand

De eerste elektrische Mazda is een feit, de MX-30. De Mazda MX-30 heeft een vrij klein accupakket, op een lading stroom kom je daarom zo'n 200 kilometer ver. Wie daar mee kan leven heeft aan de MX30 een elektrisch auto met prettige rijeigenschappen, origineel uiterlijk, spaarzaam stroomverbruik en een scherpe prijsstelling.

Mazda MX-30 E-SKYACTIV EV Prime-Line (145 pk)

De uitrusting van de Mazda MX-30 Prime-Line is zoals je dat van Mazda kent erg uitgebreid. Meer uitrusting kan echter ook, want upgraden naar Exclusive-Line, Advantage of Makoto behoort ook tot de mogelijkheden. De elektrische crossover is voorzien van een accu van 35,5 kWh, goed voor actieradius van ca. 200 kilometer. Dat relatief kleine accupakket is een bewuste keuze van de Japanners: die 200 kilometer rijden de meeste mensen simpelweg niet per dag en/of aan één stuk. Het accupakket laad je aan een normale laadpaal (11 kW) in ruim 9 uur volledig op. Aan een snellader (van 50 kW) ben je ruim een half uur bezig om weer tot 80% opgeladen te zijn. De MX-30 is ook te leasen als plug-in hybride, de Mazda MX-30 R-EV.

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Mazda MX-30 EV

 • Uitvoering: Prime -Line
 • Carrosserie: SUV (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): E-SKYACTIV EV 107 kW (145 pk)
 • Batterijcapaciteit: 35,5 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 20,0kWh/100km
 • Actieradius WLTP: 200 kilometer (praktijkbereik circa 200 km)
 • Trekgewicht: 0 kg
 • Kogeldruk: 0 kg

De voordelen van ANWB Private Lease

 • De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.