Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Mazda private leasen bij ANWB

Een nieuwe Mazda rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Mazda voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Mazda dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Mazda bij ANWB Private Lease

Een Mazda privé leasen met ANWB Private Lease

Op zoek naar een nieuwe auto of private lease? Dan was een Mazda lange tijd misschien niet het eerste automerk waar je aan had gedacht. Daar heeft het Japanse merk de laatste jaren knap verandering in aangebracht.

Veel Mazda modellen hebben dan weliswaar nog wel de klassiek ‘zware’ motoren, klassiek is Mazda echter allerminst: het design van een Mazda is strak en helemaal van deze tijd. De hoge restwaarde maakt de Mazda bovendien een goede koop en zorgt er ook voor dat je een Mazda voor een aantrekkelijk tarief kunt private leasen. Naast de bekende SkyActiv-motoren heeft Mazda inmiddels ook diverse mild hybrid, gewone hybride en plug-in hybride modellen in het aanbod. Veel modellen van Mazda zijn standaard of tegen meerprijs te voorzien van een automaat. Ook voor een volledige elektrische auto kun je bij Mazda terecht.

Mazda private leasen? Bij ANWB Private Lease kun je terecht voor diverse modellen van Mazda. Je rijdt dan een gloednieuwe Mazda voor een vast bedrag per maand en tegen heldere voorwaarden.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 á 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.