Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Kia Niro EV - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe elektrische Kia Niro EV rijden voor een vast bedrag per maand

De Kia e-Niro was onder particulieren een uiterst populaire elektrische auto. Kia hoopt dit succes voort te zetten met de geheel vernieuwde Niro EV. De elektrische aandrijflijn is bekend, maar voor de rest is alles nieuw. Met het batterijpakket van 64 kWh brengt de Niro EV je in de praktijk zo'n 385 kilometer ver.

Kia Niro EV Light Edition 64 kWh EV (204 pk)

De elektrische Kia Niro EV heeft een nieuw basismodel, de Light Edition, en daardoor een lagere prijs. De standaarduitrusting is echter nog steeds vrij uitgebreid: adaptieve cruisecontrol, een groot infotainmentscherm, dual zone climate control , achteruitrijcamera em ook diverse assistentiesystemen zoals remassistentie, actieve rijbaanassistentie en vermoeidheidsherkenning zijn allemaal op dit nieuwe basismodel aanwezig. Nieuw is ook de Advanced Editon met een nog rijkere uitrusting, zelfs uitgebreider dan de DynamicLine. Zo is deze Advanced Edition voorzien van onder meer elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, stuurwiel- en stoelverwarming, bekleding in lederlook, draadloze smartphonelader en dual projectie- ledkoplampen. Qua veiligheidssystemen is deze Niro ook voorzien van dodehoekassistentie, snelwegassistentie en kruisend-verkeersassistentie. Maar je kan ook nog steeds kiezen voor de bestaande uitvoeringen, dus ook de DynamicLine, DynamicPlusLine en ExecutiveLine zijn bij ANWB Private Lease beschikbaar.

Alle elektrische Niro's zijn voorzien van het 64 kWh grote batterijpakket, goed voor circa 385 kilometer in praktijk (WLTP: 460 km). Opladen van een lege accu aan een publieke laadpaal duurt 7 uur en al snelladend is de Niro EV zo'n 40 minuten bezig (afhankelijk van de capaciteit van de snellader). Is volledig elektrisch rijden nog net een stapje te ver? Kies dan de Kia Niro Hybrid of Kia Niro PHEV.

Private lease nu de nieuwe elektrische Kia Niro EV. Kies je uitvoering, kleur, opties en accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw Kia Niro EV per maand gaat kosten.

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Kia Niro EV

 • Uitvoering: Light Edition
 • Carrosserie: SUV (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 150 kW (204 pk)
 • Batterij capaciteit: 64 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 19,2 kWh/100 km
 • Actieradius WLTP: 460 kilometer (praktijkbereik circa 385 km)
 • Trekgewicht (geremd): 750 kg
 • Kogeldruk: 100 kg

ANWB Test & specificaties Kia Niro EV

De nieuwe elektrische Kia Niro blijft in technisch opzicht dichtbij zijn voorganger. Zuinig, veilig, ruim en met een vorstelijke actieradius. De nieuwe Niro behoudt de positieve punten van het oorspronkelijke model en voegt daar een handvol praktische gebruiksmogelijkheden aan toe.
Meer over de Kia Niro EV

Geteste auto kan afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De voordelen van ANWB Private Lease

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Behoud en opbouw van schadevrije jaren tijdens de leaseperiode
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van nieuwe auto’s zijn bij bijna alle merken weer de "normale" 12 tot 16 weken. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 á 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.