Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Kia private leasen bij ANWB

Een nieuwe Kia rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Kia voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Kia dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Kia bij ANWB Private Lease

Een Kia privé leasen met ANWB Private Lease

Wil je een Kia kopen? Overweeg dan zeker ook eens het private leasen van een Kia. De Kia modellen zijn namelijk ook erg populair als private lease. Het Zuid-Koreaanse automerk Kia timmert in Nederland flink aan de weg. De kwaliteit van de Kia auto’s was al goed, ze geven niet voor niets 7 jaar garantie wanneer je een Kia koopt, maar op het gebied van alternatieve aandrijflijnen zoals hybride en elektrische modellen en ook qua design produceren de Koreanen nu zelfs toonaangevende auto’s. 

Kia is voor een minderheidsdeel van de Hyundai Group, dat verklaart ook dat verschillende modellen van Kia de technische basis delen met die van Hyundai. Met de Kia Picanto en Kia Stonic heeft Kia twee zeer gewilde modellen in de aanbieding. Ook de Kia Niro is met zijn verschillende aandrijflijnen erg populair. Andere veel verkochte auto's van Kia zijn de Kia Ceed, de Kia Sportage en de elektrische Kia EV6. Met de EV9 heeft Kia nu ook een volledig elektrische zevenzits familiewagen in huis. Veel modellen van Kia zijn te verkrijgen als mild hybrid, full hybrid of als plug-in hybrid. Die laatste twee varianten zijn altijd voorzien van een automaat.

Kia private leasen? Bij ANWB Private Lease zitten diverse Kia modellen in het aanbod. Je least dan privé een gloednieuwe Kia voor een vast bedrag per maand en met flexibele voorwaarden.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.