Kia private leasen bij ANWB

Een nieuwe Kia rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Kia voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Kia dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Kia bij ANWB Private Lease

Een Kia privé leasen met ANWB Private Lease

Wil je een Kia kopen? Overweeg dan zeker ook eens het private leasen van een Kia. De Kia modellen zijn namelijk ook erg populair als private lease. Het Zuid-Koreaanse automerk Kia timmert in Nederland flink aan de weg. De kwaliteit van de Kia auto’s was al goed, ze geven niet voor niets 7 jaar garantie wanneer je een Kia koopt, maar op het gebied van alternatieve aandrijflijnen zoals hybride en elektrische modellen en ook qua design produceren de Koreanen nu zelfs toonaangevende auto’s. 

Kia is voor een minderheidsdeel van de Hyundai Group, dat verklaart ook dat bepaalde modellen van Kia op bepaalde vlakken gelijkenissen vertonen met die van Hyundai. Zo is de Kia Niro (de volledig elektrische Kia e-Niro en Kia Niro Hybrid) door deze partijen gezamenlijk ontwikkeld. Met de Kia Picanto en Kia Stonic heeft Kia nog twee zeer gewilde modellen in de aanbieding. Andere bekende auto's van Kia zijn de Kia (X)Ceed en de elektrische Kia e-Soul.

Kia private leasen? Bij ANWB Private Lease zitten diverse Kia modellen in het aanbod. Je least dan privé een gloednieuwe Kia voor een vast bedrag per maand en tegen heldere voorwaarden. De hybride modellen van Kia zijn standaard voorzien van een automaat.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Let op! Vanwege een tekort aan computerchips kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk.
Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Samenwerking

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Alles over private leasen

Alles over private leasen

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Je auto verkopen via de ANWB

Je auto verkopen via de ANWB

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Meer over ANWB Verkoopservice