Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Kia EV6 - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Kia EV6 rijden voor een vast bedrag per maand

De Kia EV6 is met recht een grensverleggende elektrische auto. De goed uitziende EV6 rijdt verder en laadt ook nog eens sneller op dan de meeste elektrische auto’s.

Kia EV6 Light RWD 58 kWh EV (170 pk)

Als nieuw basismodel is er nu de EV6 Light, deze komt in aanmerking voor € 2.950,- overheidssubsidie. De Kia EV6 Light heeft al gelijk een uitgebreide standaarduitrusting met een 12,3 inch groot touchscreen met navigatie, adaptieve cruise control, bekleding in een combinatie van stof en vegan leder en 19 inch velgen. Het batterijpakket waarmee de Kia EV6 start is 58 kWh. Daarmee heb je een praktijkbereik van zo’n 315 kilometer (WLTP: 394 km). Opladen doe je de EV6 met 58 kWh batterij aan een normale laadpaal met 11 kW in 6 uur. Snelladen tot 80% is bij de juiste snellader te doen in slechts 18 minuten. Upgraden voor een uitgebreide uitrusting kan met de uitvoeringen Light Edition en Air. 
Voor wie nog verder op een batterrijlading wil met de EV6 kan de uitvoering Plus kiezen, deze is uitgerust met een 77,4 kWh batterij (WLTP tot 528 km). Bij deze EV6 Plus heb je ook nog eens de keuze tussen achterwiel- of vierwielaandrijving.

Private lease nu de Kia EV6. Kies je uitvoering, kleur, opties en accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw elektrische Kia EV6 per maand gaat kosten.

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Kia EV6

 • Uitvoering: Light RWD 58kWh
 • Carrosserie: Hatchback (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 125 kW RWD (170 pk)
 • Batterij capaciteit: 58 kWh (of 77,4 kWh tegen meerprijs)
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Actieradius WLTP: 394 kilometer (Praktijkbereik circa 315 km)
 • Praktijkverbruik: 21,0 kWh per 100km
 • Trekgewicht (geremd): 750 kg (Upgrade 77.4 kWh: 1.600 kg)
 • Kogeldruk: 80 kg

ANWB Test & specificaties van de Kia EV6

De Kia EV6 is een blikvanger van jewelste, maar het blijft niet bij een fraai uiterlijk alleen. Ondanks zijn sportieve voorkomen is de EV vriendelijk in de omgang en biedt voldoende ruimte voor een gemiddeld gezin.
Meer over de Kia EV6

Geteste auto kan afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.
 

De voordelen van ANWB Private Lease

 • De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.