Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

BYD Dolphin EV - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe BYD Dolphin rijden voor een vast bedrag per maand

BYD (Build Your Dreams) breidt haar programma in Nederland steeds verder uit. Naast de SUV met de naam ATTO 3 komt het Chinese automerk nu op dezelfde technische basis met een compacte hatchback, de Dolphin, een elektrische gezinswagen met bijna alles d’r op en er aan. Leverbaar met een batterij van 45 of 60,5 kWH en vermogens van 90, 177 of 204 pk.

BYD Dolphin 45 kWh EV (90 pk)

De BYD Dolphin wordt standaard geleverd met een rijke uitrusting en een overvloed aan veiligheidsystemen en geavanceerde rijhulpfuncties. De Dolphin in de basisuitvoering Active is voorzien van een 45 kWh Lithium-ijzerfosfaat (LFP) Blade Battery met een actieradius volgens WLTP van 340 kilometer. Upgraden kan naar de uitvoeringen Boost (met ook een 45 kWh batterij, maar een sterke 177 pk elektromotor) of naar de uitvoeringen Comfort of Design (met een 60,5 kWh grote batterij, een motorvermogen van 204 pk en een rijbereik volgens WLTP van 427 kilometer). Snelladen kan van 30% naar 80% in slechts 29 minuten.

Private lease nu de BYD Dolphin. Kies je kleur, opties en accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw elektrische BYD Dolphin per maand gaat kosten. 

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties BYD Dolphin

 • Uitvoering: Active
 • Carrosserie: Hatchback (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 70 kW (95 pk)
 • Batterijcapaciteit: 45 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 19,0 kWh/100 km
 • Actieradius WLTP: 340 kilometer (praktijkbereik 270 km)
 • Trekgewicht: -
 • Kogeldruk: -

ANWB Test & specificaties BYD Dolphin

Er bestaan nog niet zoveel betaalbare nieuwe elektrische gezinswagens op de Nederlandse markt, maar in het geval van de Dolphin kun je ook gerust voor het instappertje kiezen!
Meer over de BYD Dolhin

Geteste auto kan afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De voordelen van ANWB Private Lease

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Behoud en opbouw van schadevrije jaren tijdens de leaseperiode
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.