Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

BYD private leasen bij ANWB

Een nieuwe BYD rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe BYD (Build Your Dreams) voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je BYD dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van BYD bij ANWB Private Lease

Een BYD privé leasen met ANWB Private Lease

BYD is een voor Europa en Nederland nieuw, Chinees automerk. BYD, wat staat voor Build Your Dreams. Met de Atto 3 betraden ze als eerste de Nederlandse markt. Die auto moet het opnemen tegen auto's als bijvoorbeeld de Hyundai Kona Electric en Kia Niro EV, maar ook met de Volkswagen ID.3. Nieuw is de BYD Dolphin, een compacte hatchback met een aantrekkelijke prijs. Andere modellen van BYD zijn de Han en Tang. De BYD Han is een elektrische sedan en voor grote gezinnen heeft BYD een grote luxueuze zevenzits gezins-SUV in het aanbod, de BYD Tang.

Een BYD private leasen? Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe BYD voor een vast bedrag per maand. Daarin zijn alle kosten inbegrepen, behalve de kosten van opladen en onverhoopte verkeersovertredingen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.