Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een goede en goedkope manier om kleine deukjes in de koets te laten wegwerken. Enige voorwaarden zijn dat de lak nog heel is en dat de deuk niet al te groot is.

Na verloop van tijd kunnen er kleine butsen en deukjes in vooral de zijkanten van de auto komen. Dat is vaak veroorzaakt doordat iemand in een parkeervak naast jouw auto zijn deur tegen jouw auto stoot. Voor het herstellen van dit soort kleine deukjes is uitdeuken zonder spuiten, ook wel spotrepair genoemd, een uitkomst. Met een speciale techniek worden de deukjes vanbinnen uit weer ‘terug gedrukt’, zodat het koetswerk na de behandeling weer strak is. Probeer dit niet zelf, want er is zeer speciaal gereedschap voor nodig om dit voor elkaar te krijgen.

Hoe werkt uitdeuken zonder spuiten?

De deuk wordt er met speciaal gereedschap als het ware 'uitgemasseerd' met behulp van speciaal gereedschap. Met strijklicht wordt de deuk opgespoord en het eindresultaat gecheckt.

De voordelen van uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten heeft een aantal grote voordelen. Er hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden. De auto hoeft niet voor langere tijd naar een schadeherstelbedrijf (in veel gevallen klaar terwijl je wacht). En het is gemiddeld 50 tot 75 procent goedkoper dan spuiten en plamuren.


Ledenvoordeel voor je auto

Als lid van de ANWB krijg je voordeel; van ons en van onze partners. Profiteer bijvoorbeeld van ledenvoordeel op parkeren, auto-onderhoud, autoverzekeringen en auto-accessoires.

Nu10%korting
De beste pechhulp, altijd dichtbij 

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.

Je auto verzekeren 

Met een ANWB Autoverzekering ben je altijd verzekerd van de beste hulp bij een botsing of andere autoschade. Zo kun jij zonder zorgen de weg op.

Veiligheidsartikelen 

Heb jij deze artikelen al in de auto liggen? Van gevarendriehoek tot noodhamer. Shop ze hier!

Huur je auto bij de ANWB 

Huur een auto bij de ANWB in binnen- en buitenland. Tegen aantrekkelijke all-in tarieven. Goed verzekerd en zonder eigen risico!