Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Vaste Prijs Schadeherstel

  • Vaste lage prijs
  • No-claim blijft intact
  • BOVAG garantie
Naar de schadecalculator 

ANWB Vaste Prijs Schadeherstel

Heb je een kleine schade en wil je dat jouw auto ook weer pico bello voor de deur staat? ANWB-Leden kunnen tegen een zeer scherp tarief autoschade vakkundig laten repareren.

Wat zijn jouw voordelen?

Je betaalt een vaste lage prijs voor een vastgestelde schade. Je hebt geen financiële rompslomp, want je doet geen beroep op je verzekering. Daardoor blijft ook je no-claim intact. Bovendien krijg je altijd BOVAG garantie.

Hoe werkt het?

  • Check allereerst de actievoorwaarden om te zien of je schade in aanmerking komt. Zo voorkom je teleurstelling.
  • In de schadecalculator bereken je de te herstellen schade(s) tegen een vaste, lage prijs en maak je een intake afspraak bij de dichtstbijzijnde hersteller.
  • Staat de schade niet in de calculator, ook dan helpen we je graag verder. Zoek de dichtstbijzijnde hersteller, meld je schade en maak een afspraak. Je krijgt dan alsnog een passende offerte, geheel vrijblijvend.

Aan de balie wordt gevraagd om je ANWB ledenpas te tonen. Tip; deze heb je altijd op zak met de Eropuit app.

Claimen of zelf betalen?
Op basis van je schadevrije jaren kan het verstandig zijn om je schade niet te melden, maar deze zelf te betalen. In andere gevallen kan het wel voordeliger zijn om de schade te claimen. Met een eenvoudig rekenvoorbeeld leggen we je uit hoe dit zit.