Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Tot 15,-leden-voordeel

Ledenvoordeel bij Autotaalglas

  • Altijd een vakkundige check
  • Incl. ruitschade controle
  • Gratis ruitenvloeistof bijvullen
Bekijk het aanbod 

ANWB korting bij Autotaalglas

Wil jij je auto ook weer als nieuw? Wanneer je als ANWB-lid naar Autotaalglas komt, krijg je korting op verschillende diensten. Bij elke afspraak krijgt je auto een vakkundige check. Op ruitschade, want veel schade wordt pas zichtbaar wanneer het te laat is. De ruitenwissers, want beschadigde of versleten ruitenwissers kunnen zorgen voor minder zicht. Autotaalglas vult meteen gratis de ruitenwisservloeistof bij terwijl je geniet van een lekkere kop koffie.

ANWB-leden ontvangen korting op

✔ Ruitenwissers vervangen
✔ Ozonreiniging
✔ Kenteken vastzetten
✔ Auto vakantiecheck
✔ Vier Seizoenenpakket

Tijdens de afspraak kun je gebruik maken van een werkplek met WiFi en een lekker kopje koffie of thee. Daarnaast wordt de voorruit gecontroleerd op schade en wordt de ruitenwisservloeistof gratis bijgevuld.

Het ledenvoordeel aanbod bij Autotaalglas

Ruitenwissers 15,- Ledenvoordeel
Zijn je ruitenwissers aan vervanging toe? Kom langs bij Autotaalglas voor een nieuwe set Bosch Aerotwin ruitenwissers. Speciaal voor ANWB-leden van 49,99 voor 34,99.
Auto ozon behandeling 15,- Ledenvoordeel
Ongewenste geuren of een muf ruikende airco in je auto? Kom langs bij Autotaalglas voor een ozon behandeling. Exclusief voor ANWB-leden van 49,99 voor 34,99.
Kenteken vastzetten 5,- Ledenvoordeel
Laat je kentekenplaat professioneel vastzetten bij Autotaalglas met speciale anti-diefstal schroeven. Exclusief voor ANWB-leden van 14,99 voor 9,99.
Vakantiecheck Gratis voor ANWB-leden
Kom langs bij Autotaalglas voor de gratis vakantiecheck: voorruit, bandenspanning en ruitenwisser check. En ontvang het vakantieboek voor kinderen cadeau.
Vier Seizoenenpakket Met 7,- ledenvoordeel voor 12,99
Maak je autoruit schoon met het Vier Seizoenenpakket van Autotaalglas. Een compleet pakket met ruitenvloeistof, reiniger, ontdooier en meer!
Meer ledenvoordeel voor je auto? 

Als ANWB-lid profiteer je van korting op auto producten in de winkel en diensten bij onze partners.