Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
7,5%korting

Ledenvoordeel bij DEKRA

  • Occasionkeuring
  • Krijg inzicht in de staat van jouw toekomstige auto
  • Voorkom onverwachte kosten na aankoop
Keuring aanvragen 

Occasionkeuring met ledenvoordeel

Tweedehands auto kopen? Laat de auto keuren

Sta jij op het punt om een tweedehands auto aan te schaffen? Dat kan best spannend zijn, want je wilt natuurlijk geen miskoop doen. Laat daarom de auto die jij, als ANWB-lid, op het oog hebt eerst goed keuren.

Met jouw ANWB-lidmaatschap boek je een occasionkeuring extra voordelig. De keuring wordt uitgevoerd door DEKRA en je krijgt een korting van 7,5%. De kosten voor de occasionkeuring hangen af van het type voertuig. Lees hier meer over de tarieven.

Hoe werkt het?

Nadat jouw aanvraag is verstuurd, neemt DEKRA contact op en wordt de afspraak ingepland. Je ontvangt hierover een bevestiging per e-mail. De specialisten van DEKRA komen voor een occasionkeuring graag langs op een locatie naar keuze. Op de keuringslocatie dient een hefbrug aanwezig te zijn om ook goed de onderzijde van de auto te kunnen controleren. 

Om onafhankelijk te kunnen werken, mag je zelf niet bij de keuring aanwezig zijn. Je ontvangt na de keuring een rapport over de staat van de auto. Heb je na het ontvangen van dit rapport nog vragen? Dan kun je contact opnemen met DEKRA per mail.

De voordelen van een occasionkeuring bij DEKRA

  • Controleer de veiligheid van jouw nieuwe auto met een keuring van onafhankelijke vakspecialisten met jarenlange ervaring in de autotechniek en -schade;
  • Krijg inzicht in de staat van jouw toekomstige auto dankzij een overzichtelijk rapport;
  • Een uitgebreide check op eerdere schade en schadeherstel;
  • Voorkom onverwachte kosten na aankoop