Auto huren voor ANWB-leden

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Den Haag

Autoverhuur in Den Haag via ANWB

Op zoek naar autoverhuur in Den Haag? Bij de ANWB kun je voor een huurauto in Den Haag en omstreken terecht. Je huurt er all-in een auto tegen een scherp tarief én met uitstekende voorwaarden.

In een luxere auto gezien worden op de boulevard van Scheveningen? Een vriend bezoeken die Den Haag heeft verlaten om naar het oosten van het land te verhuizen? Van vakantie terugkerende familieleden ophalen van de luchthaven Rotterdam The Hague Airport? Een uitwedstrijd van ADO Den Haag bezoeken zonder verplichte buscombi? Voor iedere gelegenheid waarbij je een (andere) auto nodig hebt, kun je in principe een auto huren.

Ook als je vanuit het Haagse vertrekt voor je welverdiende autovakantie naar het buitenland.

Auto huren via de ANWB

Met een huurauto via de ANWB reis je vanuit Den Haag snel en comfortabel naar andere plaatsen in het binnen- en buitenland. Zonder onverwachte of bijkomende kosten:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht

Ophaal- en inleverpunten Den Haag en omgeving

Ook in de ‘Hofstad’ Den Haag en haar omgeving kun je op verschillende plekken terecht voor een huurauto. De ophaallocatie hoeft niet direct ook het inleverpunt te zijn van je huurauto. Ophalen in Den Haag en inleveren in Zoetermeer kan bijvoorbeeld ook.

Den Haag
Lekstraat 37
2515 XA Den Haag

Zoetermeer
Du Meelaan 588
2722 ZM Zoetermeer