Naar artikel

Alles voor je vakantie naar Andorra

Tijdens je vakantie in Andorra zijn er volop mogelijkheden om op ontdekkingstocht te gaan in de Pyreneeën. Kom in dit bergstaatje tot rust en beleef een ontspannen vakantie in de overweldigende natuur.

Bereid je reis naar Andorra goed voor

Wil je goed voorbereid op weg gaan richting Andorra? Lees je dan in over de tolwegen en wat verplicht mee moet in de auto in geval van pech. Zo zijn een gevarendriehoek en veiligheidsvest verplicht en is een verbanddoos een goed idee. De verkeersregels zijn vrijwel hetzelfde als in Nederland en overal betaal je met euro’s.

Vakantie in Andorra: tips en bezienswaardigheden

Idyllische bergdorpen en prachtige uitzichten vind je in Andorra volop. Bovendien is in Andorra van alles te doen, zoals een bezoek aan Europa’s grootste spa, Caldea, met 6000 m2 sauna’s en natuurlijke hot springs. Andorra is een belastingvrij gebied, dus kun je hier extra goedkoop kunt winkelen. In de hoofdstad La Vella vind je leuke winkels, restaurants en musea, zoals het Tabakmuseum. Laat je verrassen door uitdagende wandelroutes en panoramische uitzichten in nationaal park Vall de Sorteny.

Andorra: een veelzijdige reisbestemming

Een vakantie in Andorra kan je op verschillende manieren inrichten. Kies voor een autovakantie en ontdek smalle wegen door de bergen of boek juist een ontspannen verblijf op één plek. ’s Zomers is het heerlijk zonnig, maar ook als nieuwe wintersportbestemming zijn de sneeuwzekere bergen een goede optie.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar

ANWB Creditcard

Nu goed voorbereiden, om straks weer heerlijk op vakantie te gaan. Vergeet niet op tijd de ANWB Creditcard aan te vragen.
Shop nu

Shop alles voor je vakantie

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.
Nu15%korting

ANWB Reisverzekering

Vertrouw op de beste hulp tijdens je vakantie. Als er onverwachts iets gebeurt, staat onze Alarmcentrale dag en nacht voor je klaar.
vanaf7,95per maand

Pechhulp in het buitenland

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.