Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Bierroute Zierikzee

Nederland, Zeeland, Zierikzee

Deze wandeling voert door het historische Zeeuwse stadje Zierikzee en langs de Oosterschelde. Je bezoekt Studio Bruinvis en hebt grote kans om lepelaars en andere interessante gevederde vrienden te zien. Tussen de monumenten van de historische kern van de stad kun je vervolgens op zoek naar Zeeuwse lekkernijen. Aan het einde beland je in een van de mooiste biercafés van Nederland.

N.B. Deze Bierroute komt uit Het grote Nederlandse bierwandelboek, uitgegeven door ANWB, met daarin nog 29 bierwandelingen in Nederland tussen 5 en 15 kilometer. Eerst nog een andere bierroute uitproberen? Probeer de Bierroute Giethoorn, Bierroute Den Bosch, Bierroute Ameland, Bierroute Maastricht en/of de Bierroute drie Egmonden

Tip: Wandel deze route via de gratis ANWB Eropuit app. Zoek de route in de app via de filters. Onderweg zie je op het kaartje waar je bent, zo kun je niet verdwalen.

Shop nu
HN® Wandelschoenen 

Of je wandeling nu kort of lang is, met onze schoenen loop je altijd comfortabel!

Shop nu
Kaarten & gidsen 

Shop bij ANWB de leukste wandelkaarten en natuurgidsen en maak je wandeling nog leuker!

2e paar50%korting
Wandelsokken 

Wandelsokken met goede pasvorm en demping. Bekijk het ruime assortiment sokken van de ANWB.

Downloadgratis
ANWB Onderweg app 

Navigeer naar het startpunt van je wandeling met de Onderweg app, zoek naar tankstations en laadpalen, en gebruik de parkeerfunctie.