Naar artikel

Reisongevallen

Ga je binnenkort met vakantie naar het buitenland? Tijdens je vakantie kunnen er onvoorziene situaties gebeuren, zoals een ongeval. Met de aanvullende dekking reisongevallen ben je verzekerd als je als verzekerde als gevolg van een ongeval tijdens de reis overlijdt of blijvend invalide wordt.

Bij jouw ANWB Reisverzekering kun je de aanvullende dekking reisongevallen afsluiten. Met deze dekking ben je verzekerd als je als verzekerde als gevolg van een ongeval tijdens de reis overlijdt of blijvend invalide wordt. Het overlijden of de blijvende invaliditeit moet direct en alleen het gevolg zijn van het ongeval.

Dekking reisongevallen

Met de aanvullende dekking reisongevallen ontvang jij of je nabestaanden een eenmalige uitkering plaats bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval. Onderstaande bedragen worden bij de dekking reisongevallen uitgekeerd:

  • bij overlijden: € 35.000,-
  • bij blijvende invaliditeit: maximaal € 100.000,-

Aanvullende dekking afsluiten

Wil je een ANWB Reisverzekering inclusief de aanvullende dekking reisongevallen afsluiten? Bereken gemakkelijk en snel je premie. 

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.