No-claim korting bromfietsverzekering

Sluit je voor het eerst een bromfietsverzekering bij de ANWB af? Dan start je direct met 55% no-claim korting! Je begint namelijk op kortingstrede 4. Heb je in een verzekeringsjaar geen schade geclaimd? Dan word je korting nog hoger.

No-claim korting tot 75%

Rij je schadevrij? Dan belonen we dat! Je start op trede 4 (0 schadevrije jaren) dat is direct al 55% korting. In 4 jaar bereik je bij een goed schadeverloop de maximale no-claimkorting van 75%. Let op: schadevrije jaren vervallen als je 3 jaar geen verzekering hebt gehad.

 Schadevrije jaren

 No-claim korting

 4 of meer

 75%
 3  70%
 2  65%
 1  60%
 0  55%
 -1  50%
 -2  40%
 -3  25%
 -4  0%


Korting op de ANWB Autoverzekering en Motorverzekering

De no-claim korting die op de ANWB Bromfietsverzekering wordt opgebouwd, kun je ook gebruiken op de ANWB Autoverzekering en de ANWB Motorverzekering. Dit kan tot een maximum van 3 jaar.

Meer over de ANWB Bromfietsverzekering

Met de ANWB Bromfietsverzekering weet je zeker dat je bromfiets uitgebreid verzekerd is tegen een lage premie. Je kunt kiezen uit verschillende dekkingen, van WA tot all-risk. Ben je op zoek naar nog meer zekerheid? Dan biedt de ANWB ook de aanvullende dekkingen Aanschafwaardegarantie en Ongevallen voor Opzittenden aan.

Meer over de ANWB Bromfietsverzekering