Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

No-claimkorting ANWB Bromfietsverzekering

Sluit je voor het eerst een bromfietsverzekering bij de ANWB af? Dan start je direct met 55% no-claimkorting! Heb je in een verzekeringsjaar geen schade geclaimd? Dan wordt je korting nog hoger.

No-claimkorting tot 75%

Rij je schadevrij? Dan belonen we dat! Je start op trede 4 (0 schadevrije jaren) dat is direct al 55% korting. Als je geen schade rijdt, bereik je in vier jaar de maximale no-claimkorting van 75%. Let op: schadevrije jaren vervallen als je drie jaar geen verzekering hebt gehad.

 Schadevrije jaren

 No-claimkorting

 4 of meer

 75%
 3 70%
 2 65%
 1 60%
 0 55%
 -1 50%
 -2 40%
 -3 25%
 -4 0%


Korting op de ANWB Autoverzekering en Motorverzekering

De no-claimkorting die op de ANWB Bromfietsverzekering wordt opgebouwd, kun je ook gebruiken bij de ANWB Autoverzekering en de ANWB Motorverzekering. Dit kan tot een maximum van drie treden. Je kan je no-claimkorting meenemen als je een lopende ANWB Bromfietsverzekering hebt of als je verzekering maximaal één jaar geleden is beëindigd.

Meer over de ANWB Bromfietsverzekering

Met de ANWB Bromfietsverzekering weet je zeker dat je bromfiets uitgebreid verzekerd is tegen een lage premie. Je kunt kiezen uit verschillende dekkingen, van WA tot allrisk. Ben je op zoek naar nog meer zekerheid? Dan biedt de ANWB ook de aanvullende dekkingen Aanschafwaardegarantie en Ongevallen voor opzittenden aan.